• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

11:06

SPREMA SE DETONACIJA U HUMSKOJ! Partizan vraća Adema Ljajića?

Fudbal

SPREMA SE DETONACIJA U HUMSKOJ! Partizan vraća Adema Ljajića?

Podeli vest

Srpski fudbaler Adem Ljajić mogao bi da se vrati u Partizan

Jedan od najtalentovanijih izdanaka omladinske škole Partizana u 21. veku želja je crno-belih. Telegraf saznaje da su tim povodom već načinjeni konkretni koraci i Ljajić bi uskoro kao slobodan igrač mogao da se vrati u Humsku.

Ademu Ljajiću je 1. jula istekao  ugovor sa turskim velikanom Bešiktašom. Neće crno-belima biti lako da želje sprovedu u delu. Ljajić ima ponude i drugih klubova. Navodno Al Nasr iz Saudijske Arabije bi rado u svojim redovima Adema Ljajića. Trener Rudi Garsija, sa kojim je vezista uspešno sarađivao u Romi, je spona dve strane.

Partiza se ipak nada da je Ljajić još uvek zainteresovan za ozbiljan fudbal u Evropi i da bi posle 12 godina u inostranstvu mogao da se vrati kući i pomogne svom klubu u delikatnoj situaciji. Trenuttno je u rodnom Novom Pazaru, a nedavno je uživo i gledao međusobni susret pomenutog kluba i crno-belih u Superligi Srbije.

Foto: starsport

Adem Ljajić

Lajić je u Partizanovu omladinsku školu stigao 2005. iz Jošanice, a za crno-bele je odigrao dve takmičarske sezone, od 2008. do 2010. Potom je igrao u Fiorentini, Romi, Interu, Torinu i od 2019. nosi dres Bešiktaša.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija