• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

20:10 >> 19:46

BARSELONA "NA DOBOŠU"! Nou Kamp kao PIJACA! Katalonci RASPRODALI sve!

Fudbal

BARSELONA "NA DOBOŠU"! Nou Kamp kao PIJACA! Katalonci RASPRODALI sve!

Podeli vest

Uprava Barselone prodala je 24 odsto akcija Barsa Studija kako bi skupili novac za registrovanje pojačanja

Situacija u Barseloni je, blago rečeno, katastrofalna. Novak uprava se "pružila" duže nego što je mogla, te poslednjih dana u Kataloniji traje trka sa vremenom. Velikan sa Nou Kampa je imao kratak period da skupi 70.000.000 evra kako bi registrovali pojačanja, a kako bi Ćavi mogao da računa na ceo tim, uprava je morala da rasproda još akcija na klub...

Čelnici Barselone prodali su 24 odsto akcija Barsa Studija kompaniji Orfeus Medija. Katalonci su za ovaj posao dobili oko 100.000.000 evra, a zarađeni novac trebao bi da bude dovoljan za registraju igrača za prvu utakmicu Primere protiv Rajo Valjekana. 

Barselona u ovom momentu ima svega 17 igrača koji imaju pravo nastupa u Primeri i pravo je pitanje u kakvom će sastavu Katalonci nasupiti u prvom kolu. Ipak, to je manji problem budući da Andreas Kristensen i Frank Kesi, koji su tokom leta stigli na Nou Kamp, imaju pravo da napuste klub kao slobodni igrači pre prve zvanične utakmice. 

Foto: Tanjug/AP

Juventus želi Franka Kesija, dok je Kristensen jedan od traženijih štopera u Evropi. Dakle, Barselona se trka sa vremenom i pitanje je da li će dobiti, ali to ne sprečava upravu da mašta o novim pojačanjima.

Španski mediji prenose da je Barselona na pragu realizacije transfera Markosa Alonsa iz Čelsija, te Bernarda Silve iz Mančester sitija. Bez sumnje, biće potrebno još 100.000.000 evra kako bi se i ti poslovi ozvaničili... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija