• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2022

15:08

DOBRO JUTRO, BRATE! Kostića dočekao Vlahović, a onda je KVADRADO progovorio SRPSKI i oduševio sve! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

DOBRO JUTRO, BRATE! Kostića dočekao Vlahović, a onda je KVADRADO progovorio SRPSKI i oduševio sve! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Filip Kostić dobio je toplu dobrodošlicu po dolasku u Juventus

Stigao je Filip Kostić u Juventus nakon višemesečne sage, odmah po dolasku u trening kamp Stare dame dočekala su ga poznata lica. Italijanski gigant je pratio prvi dan reprezentativca Srbije u Torinu, a nema sumnje da je simpatije srpskih navijača pokupio Huan Kvadrado. 

Prvo se Kostić sreo sa Dušanom Vlahovićem, a saigrač iz reprezentacije nije bio jedini sa kojim je govorio srpski. Naprotiv, mnogo više raspoložen za pričanje našeg jezika bio je upravo Huan Kvadrado. 

- Dobro jutro, brate - viknuo je Huam Kvadrado. 

Na treningu su bili Anhel di Marija i Leonardo Bonući koji je bez dileme ostavio najjači utisak na Kostića. Kapiten Juventusa pitao je srpskog reprezentativca da li je spreman da nosi dres Stare dame. 

Kostić je potom porazgovarao sa Pavelom Nedvedom, legendarnim fudbalerom koji je danas sportski direktor Juventusa, a kasnije i sa trenerom Masimilijanom Alegrije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17