• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2022

19:40

TEN HAG SMISLIO KAZNU! Evo šta su igrači Mančester junajteda morali da urade na treningu!

Tanjug/AP

Fudbal

TEN HAG SMISLIO KAZNU! Evo šta su igrači Mančester junajteda morali da urade na treningu!

Podeli vest

Trener Mančestera zatražio je od svojih igrača da na današnjem treningu pretče 13,8 kilometara

Junajted je u subotu doživeo katastrofalan poraz od Brentforda rezultatom 4:0, a "crveni žavoli" su užasno loše počeli sezonu sa dve izgubljene utakmice.

Holandski stručnjak je odlučio da  na prvom treningu posle debakla protiv "pčelica" njegov puleni pretrče 13,8 kilometara jer su igrači Brentforda  upravo za toliko više pretčali od "crvenih đavola".

Foto: Reuters/David Klein

Mančester junajted je nakon dva odigrana kola poslednji na tabeli u Premijer ligi sa šest primljenih golova i samo jednim postignutim.

Sledeće nedelje očekuje ih neugodan meč protiv Liverpula.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija