• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

22:00

REMI U SUBOTICI! Mladost DO POBEDE posle preokreta!

Fudbal

REMI U SUBOTICI! Mladost DO POBEDE posle preokreta!

Podeli vest

Fudbaleri Spartaka i Javora odigrali su večeras u Subotici nerešeno 2:2, u meču šestog kola Super lige Srbije

Domaća ekipa je do prednosti došla golom Nikole Srećkovića u 13. minutu, a gosti iz Ivanjice izjednačuju preko Petra Gigića devet minuta kasnije. Spartak ponovo dolazi do vođstva u 30. minutu preko Andreja Todoroskog, da bi bod Javoru doneo Elimoar u 67. minutu.

Nakon gledanja VAR-a u 85. minutu je zbog ofsajda poništen gol domaćeg igrača Srećkovića. Javor je četvrti na tabeli Super lige Srbije sa 11 bodova, a Spartak je šesti sa dva boda manje. U narednom kolu Spartak gostuje Partizanu, dok Javor dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Mladost je u Lučanima savladala Radnik iz Surdulice sa 3:2. Davor Nedeljković je u 26. minutu bio strelac vodećeg gola za Radnik, a pet minuta kasnije sa "bele tačke" izjednačava Milan Bojović.

Domaća ekipa do preokreta dolazi u 53. minutu posle gola Đorđa Gordića, da bi Radnik izjednačio posle autogola Nemanje Mićovića u 85. minutu. Do pobede Mladost dolazi četiri minuta kasnije, kada se u strelce upisao Mihailo Vesnić.

Mladost se nalazi na 11. mestu sa pet bodova, dok je Radnik poslednji 16. sa dva boda. Tim iz Lučana u sledećem kolu gostuje Vojvodini, a Radnik dočekuje niški Radnički.

MOZZART BET SUPERLIGA, ŠESTO KOLO

Petak

Radnički Niš - Novi Pazar 1:3 (0:1)
Štulić 93 - Nikčević 45, Majdevac 55, Rubežić 77

Subota

Kolubara - Vojvodina 2:2 (1:0)
Milojević 27p, Marjanović 79 - Simić 57, Nikolić 71

Napredak - TSC 0:0

Crvena zvezda - Voždovac 4:0 (2:0)
Pešić 3, Bukari 8, Ben 84, Ivanić 89

Nedelja

Mladost Lučani - Radnik 3:2 (1:1)
Bojović 31, Gordić 53, Vesnić 89 - Nedeljković 26, Janjić 86

Spartak - Javor 2:2 (2:1)
Srećković 13, Todoroski 30 - Gigić 22, Eliomar 68

Mladost GAT - Partizan 0:1 (0:0)
Marković 90+5

Ponedeljak

17.00 Radnički 1923 - Čukarički 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija