• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

07:40

ISPLIVALI NOVI DETALJI! Fudbaler šampiona IMAO tajnu sobu! U nju je dovodio i silovao žrtve! Evo šta im je ODUZIMAO!

Tanjug/AP

Fudbal

ISPLIVALI NOVI DETALJI! Fudbaler šampiona IMAO tajnu sobu! U nju je dovodio i silovao žrtve! Evo šta im je ODUZIMAO!

Podeli vest

Fudbaler Mančester Sitija Bendžamin Mendi našao se pred brojnim optužbama, posle najnovijih saznanja u kojima se tereti za silovanje

Francuski reprezentativac je optužen za silovanje i pokušaj istog, a čak 13 devojaka je tužilo Mendija ili njegovog saučesnika, pa detalji iz suda su napunili štampu na ostrvu.

Tužilaštvo je iznelo dokaze o posebnoj sobi u koju je Bendžamin vodio devojke, pre nego ih je seksualno zlostavljao. Mendi u Češiru kraj Mančestera poseduje vilu vrednu oko 7.000.000 evra. Tamo je dovodio devojke koje je prethodno upoznavao u noćnim klubovima Mančestera.

On je pomoć imao u Luju Sahi Maturi, čoveku koji ima isto ime kao slavni fudbaler Mančester junajteda, ali nisu u rodbinskim vezama. Saučesnik je označio devojke u klubovima i "kreirao situacije" koje francuski fudbaler može da iskoristi. Posle toga bi se Mendi sa žrtvom odvezao do svog doma, gde je napastvovao devojke i silovao ih.

Na kraju se stiglo do brojke od 22 tužbe od strane 13 devojaka.

Sve one su bile žrtve francuskog fudbalera u različitim situacijama, čak i onda kada su mu jasno govorile da ne žele da imaju odnose sa njim ili kada ih je napio dovoljno da nisu bile u stanju da ga odbiju. Devojke nisu imale ni mogućnost da pobegnu iz Mendijeve vile, vredne više od pet miliona funti, jer je francuski fudbaler imao detaljno pripremljen plan.

Svaki od 22 prekršaja za koji je počelo suđenje dogodio se u pomenutoj vili, starom zdanju sa ogromnom gvozdenom kapijom, daleko od očiju javnosti. Najbliže mesto udaljeno je 15 minuta hoda seoskim putem bez osvetljenja, pa devojke koje su završile na imanju svetskog šampiona sa reprezentacijom Francuske nisu imale šansu da dozovu pomoć.

One su prilikom odlaska na imanje ostavljale mobilne telefone kako ne bi mogle da komuniciraju sa ostatkom sveta, ali i kako ih niko ne bi locirao preko društvenih mreža. Takođe, pojedine devojke navele su da su nakon noći provedene na imanju morale da zamole osoblje vile da im otvori vrata i ulaznu kapiju kako bi konačno uspele da pobegnu.

Prema svedočenju jedne žene, ona je namamljena u kuću zbog sastanka sa drugim muškarcem, jedna tvrdi da je bila silovana tokom menstruacije, dok je jedna od žrtava bila maloletna u trenutku silovanja. Pet devojaka optužilo je samo Mendija za napad, njih šest optužilo je za napad samo Sahu, a dvojica osumnjičenih izjasnili su se da nisu krivi ni po jednoj od 22 tačke!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17