• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

08:01

REČI KOJE UTERUJU STRAH! Vlahović OTKRIO zbog koje OSOBE se na poseban način RADOVAO! Evo kome POSVEĆUJE golove (VIDEO)

Reuters

Fudbal

REČI KOJE UTERUJU STRAH! Vlahović OTKRIO zbog koje OSOBE se na poseban način RADOVAO! Evo kome POSVEĆUJE golove (VIDEO)

Podeli vest

Napadač Juventusa Dušan Vlahović bio je junak pobede Stare dame na startu Serije A, pošto je u meču sa Sasuolom bio dvostruki strelac

Srpski reprezentativac je pružio fenomenalnu partiju. Najpre je načeo mrežu gostiju, a potom iznudio jedanaesterac, koji je sigurno izveo i udvostručio prednost Juventusa.

Ujedno, Vlahović je u ovom duelu postao rekorder Serije A, postavši prvi Srbin koji je uspeo da postigne 53 gola

- Radio sam celo leto, još nisam na 100 odsto, jer sam imao problem koji nije bilo lako prevazići, ovo je drugi meč od 90 minuta otkako smo završili prvenstvo, posle prijateljske utakmice protiv Atletika. Radim na tome da se vratim na vrh - rekao je Dušan Vlahović.

Član Orlova je posle meča otkrio da je bio posebno srećan zbog golova i da ga je posvetio prijatelju, kao i da mu je na tribinama bila i porodica, a zahvalio se i Anhela di Mariji na asistenciji, uz nadu da će se uskoro "revanširati" Argentincu.

- To je bilo za prijatelja koji mi je mnogo pomogao, ali bilo je i za porodicu koja je bila na tribinama. Di Marija je veliki šampion. Zahvaljujem mu se na asistenciji, nadam se da ću ih dobiti još od njega, ali i da ću mu uzvratiti. Mislim da ćemo dobro sarađivati, ali važno je da se stavite na raspolaganje timu i pre svega da tim pobeđuje.

U timu crno-belih debitovao je i drugi reprezentativac Srbije Filip Kostić, pa je napadač Stare dame posebno srećan zbog dolaska saigrača iz nacionalnog tima u Torino.

- Uvek je lepo imati nekoga iz svoje zemlje, da pričaš na svom jeziku. Znam Filipa, igramo zajedno u reprezentaciji, ali generalno smo dobar tim, napravili smo dobar ambijent u svlačionici i ovo je osnovno - poručio je srpski golgeter.

Na kraju je dodao da mu je na prvom mestu osvajanje Skudeta, a ne titula najefikasnijeg strelca italijanskog šampionata.

- Najbolji strelac? Tim je na prvom mestu, ovde je jedino bitno da osvojimo skudeto. Na ovom meču ne bih postigao gol da nisam imao podršku tima - istakao je Vlahović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija