• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

13:45

ILON MASK KUPUJE MANČESTER JUNAJTED!? Navijači POLUDELI zbog objave, ali...

Fudbal

ILON MASK KUPUJE MANČESTER JUNAJTED!? Navijači POLUDELI zbog objave, ali...

Podeli vest

Američki biznismen Ilon Mask našalio se sa navijačima Mančester junajteda

Poznati američki biznismen i najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask našalio se sa navijačima Mančester junajteda. Naime, Amerikanac je nedavno na svom Tviter nalogu napisao kako će kupiti Crvene đavole, ali je nedugo nakon toga stigao i demanti, odnosno komentar da je sve bila šala. 

Ipak, Ilon Mask je nakon toga malo utešio navijače kluba sa Old Traforda budući da je rekao da ako ikada odluči da kupi neku fudbalsku ekipu to će biti Mančester junajted. 

- Oni su bili moj omiljeni tim kad sam bio dete - naveo je Ilon Mask.

 

 

Amerikanac je u utorak uveče raspalio društvene mreže sa komentarom da kupuje Mančester junajted. Brzo je došlo i do demantija, a očajni navijači poludeli su nakon njegove objave. Nedavno su molili Ilona Maska da kupi klub sa Old Traforda budući da je situacija u engleskom velikanu užasna. 

Maskovo bogatstvo ima neto vrednost od oko 265 milijardi dolara. Problema oko kupovine Mančester junajteda ne bi trebalo da bude, makar sa finansijske strane, ali je jasno da ni Ilon Mask ne želi da ulaže u brod koji tone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija