• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

20:22

IZNENADNI ODLAZAK U INOSTRANSTVO! Zbog žestoke KONKURENCIJE, mora na POZAJMICU!

Starsportphoto

Fudbal

IZNENADNI ODLAZAK U INOSTRANSTVO! Zbog žestoke KONKURENCIJE, mora na POZAJMICU!

Podeli vest

Napadač Čukaričkog Almir Aganspahić nije uspeo da se izbori u startnoj postavi Brđana, pa je poslat na pozajmicu u Azerbejdžan

Uprava Brđana napravila je pun pogodak dovođenjem Mohameda Badamosija, koji se pokazao kao odlično pojačanje u dosadašnjim meševima superligaša, sa pet postignutih golova.

Gambijac je dao pet golova u srpskoj eliti, mada mu pristalice Čuke neće oprostiti kiks protiv Tventea u Holandiji, dok se ba poziciji napadača, kao projekat kluba, profilisao mladi Spasojević.

Zbog izuzetno jake konkurencije na Banovom brdu, Beograđani su bili prinuđeni da pošalju na pozajmicu još jednog napadača, pa će iskusni Almir Aganspahić narednu takmičarsku godinu provešće u Sumgaitu iz Azerbejdžana.

Nekadašnji član Novog Pazara je, posle odlaska Rakonjca u Lokomotivu iz Moskve, doveden u redove Čukaričkog. Iako je pružao više nego dobre partije u Novom Pazaru, u belo-crnom dresu se nije snašao, jer na 14 takmičarskih mečeva nije postigao gol, a upisao je samo asistenciju.

Foto: Starsportphoto

Amir Aganspahić

Brđano su ga zimus platili Novom Pazaru 55.000 evra, pošto je Aganspahić bio jedan od najboljih igrača superligaša sa Jošanice.

Međutim, Sumgaitu su neophodna pojačanja, jer je očajno startovao tamošnjem prvenstvu. Azeri su nanizali dva poraza, a pritvom nisu zatresli mrežu protivnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija