• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

08:24 >> 23:07

TRANSFERI (19. AVGUST): Zvezda prodala napadača! Mitroviću stiže POJAČANJE!

Fudbal

TRANSFERI (19. AVGUST): Zvezda prodala napadača! Mitroviću stiže POJAČANJE!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! 

Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

 

TRANSFERI UŽIVO:

23:24 - Islam Slimani raskida ugovor sa Sportingom i seli se u Brest, prenose portugalski mediji!

22:51 - Emerson je dogovorio lične uslove sa Vest Hemom, a Čelsi će za levog beka dobiti 15.000.000 evra! Za Brazilca s italijanskim pasošem zainteresovani su bili još Nica i Juventus, ali su Čekićari dobili trku za njegov potpis. 

22:20 - Legendarni fudbaler Real Madrida Marselo pregovara sa Las Palmasom i uskoro bi mogao da potpiše jednogodišnji ugovor sa klubom sa Kanarshih ostrva. 

21:53 - Hrvatski reprezentativac Borna Sosa uskoro bi trebao da potpiše ugovor sa Vest Hemom! 

21:11 - Mohamed Kudus novi je fudbaler Evertona! Reprezentativac Gane stiže u Liverpul na jednogodišnju pozajmicu iz Ajaksa. 

20.57 - Maksi Lopez bi mogao da napusti Valensiju. Za Urugvajca su zainteresovani brojni klubovi, između ostalog Fenerbahče, Everton i Njukasl, a po najnovijim informacijama Marke, u pregovore sa Slepim miševima ušla je i Borusija Menhengladbah.

Španci traže 12.000.000 evra, ali Nemci hoće da spuste cenu.

20.40 - Mančester junajted je spremio novu ponudu Entonija iz Ajaksa - 80.000.000 evra fiksno plus potencijalnih 20.000.000 kroz bonuse.

20.20 - Kejlor Navas je izgubio mesto na golu PSŽ-a dolaskom Đanluiđija Donarume.

Zato u Parizu razmišljaju o potencijalnom transferu Kostarikanca, koji bi karijeru mogao da nastavi u Napoliju, na preporuku Ezekijela Lavecija, direktnog posrednika u pregovorima dva kluba.

20.00 - Kako prenosi nemački novinar Florijan Pletenberg, pregovori Tomasa Tuhela i Čelsija o nastavku saradnje koja ističe na leto 2024. idu u pozitivnom smeru. Nemački stručnjak i Plavci su veoma blizu dogovora.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov

19.40 - Milan Pavkov karijeru nastavlja u Al Fajhi, klub iz Saudijske Arabije ponudio je trogodišnji ugovor Zvezdinom napadaču koji će potpisati posle revanš meča sa Makabi Haifom. Opširnije ovde.

19.20 - Škotski velikan Seltik želi da angažuje reprezentativca Crne Gore Seada Hakšbanovića.

19.00 - Dani Velbek je produžio ugovor sa Brajtonom na još dve godine. Stigao je pre dve godine i od tada dao 12 golova, uz sedam asistencija u 53 nastupa.

18.40 - Bivši igrač Viljareala Pablo Alkaser potpisao je trogodišnji ugovor sa Al Šardžom iz Emirata.

 

 

18.20 - Napoli je zvanično promovisao Tangija Ndombelea iz Totenhema, Italijane je pozajmica koštala 1.000.000 evra, dok će za oktup izdvojiti 30.000.000 evropskih novčanica.

 

 

18.00 - Fulam je pustio napadača Rodriga Muniza na pozajmicu u Midlsbro i pitanje je trenutka kada će ozvaničiti dolazak Džastina Klajverta. Kotidžeri su u pregovorima sa Brajtonom o kupovini Nila Mapeja za oko 17.000.000 evra, koji bi bio konkurencija Aleksandru Mitroviću.

17.40 - Turski štoper Ahmetčan Kaplan (19) pojačao je redove Ajaksa. Defanzivac je na "Johan Krojf arenu" stigao iz Trabzona za 9.500.000 evra, a ugovor je potpisan do leta 2027.

 

 

17.25 - Fudbaler Arsenala Ektor Beljerin pristaje na manju platu u Barseloni, od one koje ima u Londonu, samo da bi prešao na Nou Kamp. Njegova trenutna primanja su 4.000.000 evra neto godišnje.

17.10 - Marokanac Bilal Bari je želja Sportinga iz Lisabona. Napadač je trenutno član Levskog, za koji je prošle sezone dao 10 golova u 36 mečeva.

17.00 - Prema pisanju Lekipa, Lorijen je dobio ponudu Trabzona od 3.000.000 evra za napadača Umuta Bozoka. On je prethodne sezone kao pozajmljen igrač Kasimpaši bio najbolji strelac turske Superlige sa 20 golova. Pregovori traju, ali se interesuje još nekoliko klubova.

16.40 - Štoper Spartaka Miloš Ostojić produžio je saradnju sa Subotičanima. Bivši igrač Partizana potpisao je ugovor do kraja tekuće sezone.

16.20 - Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag izjavio je da klub sa Old Traforda i dalje računa na Kristijana Ronalda.

- Zaista ne znam zbog čega je sve ove dane u fokusu. Mi ozbiljno računamo na njega, to mogu da potvrdim još jednom - rekao je Ten Hag o Portugalcu.

16.00 - Atalanta je angažovala Brendana Sopija, Udineze je od transfera Francuza inkasirao 9.000.000 evra.

15.45 - Aman Dijalo nema mesta u Mančester Junajtedu, pa će ga Crveni đavoli poslati na pozajmicu. Francuska Nica je blizu dogovora sa engleskim gigantom oko dovođenja krilnog fudbalera.

15.40 - Novi Pazar je jači za Nenada Gavrića, bivši igrač Crvene zvezde potpisao je ugovor sa superligašem do kraja sezone.

Foto: Starsportphoto

Nenad Gavrić u dresu niškog Radničkog

15.20 - Reprezentativac Severne Makedonije Darko Čurlinov novi je igrač Barnlija, preneo je nemački Skaj. Kako je na Tviteru napisao novinar Florijan Pletenberg, Čurlinov je prošao medicinski pregled i potpisao četvorogodišnji ugovor.

 

 

Makedonac je ovog leta napustio bundesligaša Štutgart, a u ekipu koja igra u Čempionšipu dolazi zbog trenera Vinsena Kompanija. Prema navodima Skaja Štutgart će od transfera 22-godišnjeg veznog igrača dobiti više od pet miliona evra plus bonuse.

Za njegove usluge bio je zainteresovan i belgijski Anderleht.

15.05 - Štoper Lestera Fofana zatražio je od meandžera Rodžersa da bude izostavljen sa sutrašnjeg meča protiv Sautemptona usled intenzivnih pregovora oko prelaska u Čelsi.

14.40 - Prema još neproverenim informacijama Kazemiro će na Old Trafordu zarađivati 12.000.000 evra neto, što će klub koštati više od 20.000.000 sa svim taksama i porezima.

14.15 - RMC prenosi da nekadašnji napadač Liona Bertrand Traore, a sada Aston Vile, u toku dana treba da stigne u Tursku na završne pregovore sa Bašakšehirom.

13.40 - Defanzivac Sampdorije Džejson Muriljo mogao bi nazad u Španiju, za njegove usluge zainteresovan je Elče.

13.15 - Sportski direktor Midtjilanda Svend Graversen poručio je interesentima da Rafael Onjedika ostaje u danskom klubu još godinu dana, tako da je Milanova želja za sada neostvariva

12.48 -L'Ekip tvrdi da je Rajan Šerki produžio ugovor sa Lionom na još godinu dana, uz dodatnu godinu kao opciju u zavisnosti od broja utakmica odigranih ove sezone.

12:28 - Korijere delo Sport javlja nove informacije vezane za Sergeja Milinkovića Savića. Navodno, na stolu je Lotitova ponuda od 4.000.000 evra neto, plus bonusi, plus izlazna klauzula o kojoj tek treba da se pregovara! Da li će Srbin prihvatiti i poželeti da ostane u klubu, saznaćemo uskoro

Foto: reuters

 

12:14 - Bivši igrač Totenhema i Viljareala, Serž Orije odbacio je mogućnost da se pridruži ekipi Nanta

12:06 - Atalanta je zagrizla za Serhija Regilona na kog Antonio Konte ne računa...

11.50 - Reprezentativac Malija i prvotimac turskog Giresunspora, Hamidu Traore (25) velika je želja Partizana pred sam kraj letnjeg prelaznog roka

Foto: Starsportphoto

 

Hamidu Traore je jedan od nosilaca igre Giresunspora i igrač koji bi u ovom momentu, po karakteristikama, odgovarao crno-belima, pa ne čudi što crno-beli žele da ga dovedu u Humsku!

Više pročitajte OVDE.

11.20 - Midlzbro je blizu dogovora sa Fulamom oko kupovine napadača Rodriga Muniza. U pitanju je pozajmica, lekarski pregledi početkom iduće nedelje.

11.00 - Nikola Moro iz moskovskog Dinama zanimljiv je Bolonji. Ovog momka ruski klub je platio zagrebačkom Dinamu pre dve godine 8.500.000 evra...

10.40 - Srpski reprezentativac Saša Lukić se izvinio saigračima i treneru nakon incidenta s odbijanjem da putuje u Moncu na utakmicu prvog kola Serije A, o njegovom zahtevu za odlazak više se ne govori, izvesno je da će ostati u Torinu.

Foto: Tanjug

10.20 - Agenti iskusnog agenta Ačerbija taće se tokom dana sa prvim čovekom Lacija Klaudijom Lotitom kako bi čuo njegove zahteve kada je u pitanju transfer u Inter. Gazeta delo Sport navodi da bi tema razgovara mogla da bude 'pozajmica s obaveznim otkupom po prihvatljivoj ceni'.

10. 00 - U Lesteru ne kriju da novim ugovorom za jednog od najboljih igrača Džejmsa Medisona žele da stave tačku na napade Njukasla na njega.

09.40 - Mundo deportivo piše da Atletiko Madrid nema nameru da plati 40.000.000 evra za Antoana Grizmana na kraju tekuće sezone, te bi u tom cilju Francuz mogao da bude skrajnut kod Čola Simeonea ukoliko ne napusti klub do kraja avgusta. Razlog je ako na polovini utakmica odigra makar po 45 minuta, otkup će postati obavezan.

09.20 - Barselona se raspituje za Ašraf Hamija sadašnjeg igrača PSŽ-a, a nekadašnjeg asa Real Madrida.

09.00 - Fudbaler Reala Brazilac Kazemiro nastaviće karijeru u Mančester junajtedu, tvrdi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Foto: REUTERS/Isabel Infantes



Čelnici Reala i Mančester junajteda dogovorili su obeštećenje od 60 miliona evra plus još 10 miliona evra kroz bonuse za brazilskog fudbalera.

Više pročitajte OVDE.

08:27- Kako javlja Đanluka di Marcio Mančester junajted i Everton zainteresovani za Napolijev dvojac Eljif Elmas - Irvin Lozano, italijanski klub će pristati na prodaju jedino u slučaju unosne ponude.

Foto: Reuters/David Klein

 

08:26 - Čelnici Fiorentine uspostavili pregovaraju o pozajmici sa upravom Verone povodom dovođenja Antonina Baraka

08:25 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija