• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

14:23

SRBIN KAŽNJEN ZBOG SKANDALA! Skinuta mu kapitenska traka!

Fudbal

SRBIN KAŽNJEN ZBOG SKANDALA! Skinuta mu kapitenska traka!

Podeli vest

Srpski fudbaler Saša Lukić vratio se treninzima u Torinu nakon što je tokom vikenda odbio da igra utakmicu protiv Monce, a sada će morati da se nosi sa posledicama

Izazvao je Saša Lukić veliki skandal u Italiji nakon odluke da ne igra utakmicu prvog kola Serije A protiv Monce.

Kapiten Torina je, nezadovoljan odnosom uprave kluba prema njemu, rešio da bojkotuje premijeru nove sezone Kalča, što se nikako nije svidelo navijačima Bikova, ali ni treneru Ivanu Juriću. Ipak, Lukić se nakon toga na treningu izvinio treneru i saigračima, a nakon svega skinuta ku je kapitenska traka.

Meč sa Lacijom će igrati, jer je u međuvremenu došlo do pomirenja sa prvim čovekom Bikova, Urbanom Kairom.

Foto: Tanjug

 

- Pošto je izbio incident, razgovarao sam sa predsednikom i dogovorili se koja linija ne sme da se pređe. Plan je bio da se Saša izvini i shvati grešku, što je i učinio u svlačionici. Dakle, Lukić će na narednoj utakmici biti sa nama, ali neće biti kapiten. Videćemo kako će se stvari odvijati u budućnosti- pojasnio je trener Jurić.

Kapiten Torina će tako ostati Rodrigez, a što se tiče golmana Jurić je nagovestio da ništa neće menjati.

- Vanja Milinković Savić je odlučno branio protiv Monce, kao i na nekim mečevima tokom proleća. Odigrali smo baš ozbiljnu utakmicu u prvom kolu- dodao je Jurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija