• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

18:10

VOJVODINA AKTIVIRA NAJVEĆU BOMBU PRELAZNOG ROKA! Bivši reprezentativac Srbije STIŽE na Karađorđe!

Starsportphoto

Fudbal

VOJVODINA AKTIVIRA NAJVEĆU BOMBU PRELAZNOG ROKA! Bivši reprezentativac Srbije STIŽE na Karađorđe!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine odlično su započeli novu sezonu Superlige Srbije, a sudeći prema ambicijama uprave, Lale u predstojećem šampionatu žele da pomrse konce večitim rivalima

Da je tako, svedoče i novi potezi rukovodstva Novosađana koji se nalaze u poodmaklim pregovorima sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije - Nemanjom Radojom!

Reč je o momku poniklom na "Karađorđu", koji je zahvaljujući sjajnim partijama u crveno-belom dresu stigao do španske La lige, kada je 2014. godine prešao u Seltu u transferu vrednom 900.000 evra.

Imao je odličan učinak Radoja u Španiji, proveo je osam godina u Selti i Levanteu, sve do ovog leta kada je ostao bez kluba.

Foto: printscreen

Nemanja Radoja

Početkom ovog prelaznog roka, kako "Telegraf" saznaje, Nemanju je želeo i Partizan, Radoja je bio zanimljiv srpskom viceprvaku, ali fudbaler rođen u Novom Sadu nije ni pomišljao da razgovara o potencijalnom transferu, dok je na prvi poziv Vojvodine odlučio da stupi pregovore koji aktivno traju već sedam dana.

Evidentno je da Radoja ima želju da se vrati kući, obzirom da se sada nalazi i u najboljim igračkim godinama (29), pa bi Milanu Rastavcu doneo ogroman kvalitet na sredini terena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija