• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

21:42

JUNAJTEDOVA "BOMBA" ZA SPAS! Vezista REALA stigao na Old Traford!

REUTERS/Molly Darlington

Fudbal

JUNAJTEDOVA "BOMBA" ZA SPAS! Vezista REALA stigao na Old Traford!

Podeli vest

Reprezentativac Brazila Kazemiro zvanično je napustio Real Madrid, a njegova naredna destinacija biće Mančester junajted

Kao "bomba" je pre nekoliko sati odjeknula vest da je Kazemiro rešio da napusti Real Madrid i karijeru nastavi na Old Trafordu. Maločas, stigla je i zvanična potvrda budući da su se Blankosi orpostili od iskusnog brazilskog veziste! 

- Real Madrid i Mančester Junajted dogovorili su transfer igrača Karlosa Henrikea Kazemira. Real želi da izrazi zahvalnost i naklonost Kazemiru, igraču koji je već deo legende ovog kluba - navodi se u saopštenju Real Madrida.

Nije prošlo dugo vremena, a transfer su ozvaničili i na društvenim mrežama Mančester junajteda. 

- Mančester Junajted sa zadovoljstvom objavljuje da je klub postigao dogovor sa Real Madridom o transferu Kazemira. Predstoje dogovori o ličnim uslovima, zahtevima za britansku vizu i medicinski pregledi - ističu Crveni đavoli. 

Podsetimo, transfer Kazemira najavljivan je prethodnih dana kako u ostrvskim tako i u španskim medijima, a Real će nezvanično za slobodu Brazilca inkasirati 70.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija