• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

21:51

GRIZMANU ZABRANJENO DA IGRA VIŠE OD 29 MINUTA!? Francuz ŽRTVA pohlepnog rata BARSELONE i ATLETIKA!

Reuters

Fudbal

GRIZMANU ZABRANJENO DA IGRA VIŠE OD 29 MINUTA!? Francuz ŽRTVA pohlepnog rata BARSELONE i ATLETIKA!

Podeli vest

Francuski reprezentativac Antoan Grizman sme da igra samo 29 minuta po utakmici u dresu Atletiko Madrida

Francuski napadač Antoan Grizman još uvek je pod ugovorom sa Barselonom, ali je prethodnog leta stigao na dovogišnju pozajmicu u Atletiko Madrid. Ipak, kada je ugovor sklapan Katalonci su u klauzulu ubacili obavezan otkup od 40.000.000 evra, a Jorgandžije na sve načina pokušavaju to da izbegnu. 

Naime, Atletiko Madrid je u ugovoru pronašao "rupu" i po svemu sudeći neće biti obavezni da Barseloni plate otkup na kraju aktuelne sezone. Da bi se to dogodilo, Grizman ne sme da igra više od 30 minuta po meču, a baš taj scenario dogodio se u prva dva kola španske Primere. 

Antoan Grizman je utakmicu protiv Hetafaea počeo sa klupe, a na teren je ušao u 62. minutu i postigao gol za pobedu. U drugom kolu je Atletiko Madrid dočekao Viljareal, Francuz je dobio priliku posle sat vremena igre, ali tada nije bilo spasa budući da je Žuta podmornica slavila sa 2:0 na Vanda Metropolitanu. 

Sudijska nadoknada se ne računa u ovim situacijama, tako da je Grizman po tačno 29 minuta igrao za Atletiko na startu sezone. Dijego Simeone za sada nema nameru da menja taktiku već jednog od najboljih igrača na teren pušta tek kada mu to "rupa u ugovoru" dozvoli. 

Foto: Tanjug/AP

Nema sumnje da će Barselona pokušati da istera pravdu, onu koja njima odgovara, ali ne po svaku cenu. Katalonci nisu spremni da Grizmana vrate sa pozajmice budući da u godišnjem budžetu nemaju uslova za njegovu visoku platu. Gigant sa Nou Kampa se već dovoljno muči sa finansijskim fer-plej uslovima, a zbog toga Žil Kunde još uvek nije registrovan da nastupa u španskoj Primeri. 

Španski mediji prenose da bi dva kluba mogla da se dogovore i prepolove obeštećenje. Odnosno da Atletiko Madrid plati 20.000.000 evra odmah Barseloni, otkupi Grizmanov ugovor i tako završi ovu, reklo bi se, komičnu situaciju. Sezona je tek počela, a ostaje da vidimo hoće li Francuz biti izmena ili će dobiti i više od 29 minuta na terenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija