• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

22:40

JUVENTUS PUCAO ĆORKE U ĐENOVI! Srpska veza VLAHOVIĆ - KOSTIĆ još uvek NE RADI! (FOTO)

Tanjug/AP

Fudbal

JUVENTUS PUCAO ĆORKE U ĐENOVI! Srpska veza VLAHOVIĆ - KOSTIĆ još uvek NE RADI! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Sampdorije i Juventusa remizirali su u drugom kolu Serije A - 0:0

Prvo kolo raspalilo je maštu navijača Juventusa da bi Stara dama ove sezone mogla do titule, ali je već u drugom stiglo pravo otrežnjenje. Četa Masimilijana Alegrija pošteno se mučila na gostovanju u Đenovi, a Sampdorija je posle 90 minuta atomskog fudbala uspela da otkine bodove crno-belima - 0:0! 

Uvrstio je Alegri Filipa Kostića u startnu postavu, a srpski reprezentativac posle dugo vremena igrao je pravo krilo. Pokušao je strateg Juventusa na taj način da približi Kostića Dušanu Vlahoviću, ali njegova ideja nije dala rezultata na stadionu Luiđi Feraris. 

Foto: Tanjug/AP

Ne samo da nije dala ideju nego je Sampdorija bila bolji rival u prvom poluvremenu. Četa Marka Sampaolija pretila je preko Filipa Đuričića, do gola je mogao i vremešni Frančesko Kaputo, ali je Stara dama uspela da preživi i sa 0:0 ode na odmor. 

Menjao je Alegri na startu drugog dela utakmice. Matija De Šiljo i Fabio Mireti su dobili šansu i opet - ćorak! Juventus prosto nije imao ideju kako da dođe do gola Sampdorije. Najbolju šansu imao je Adrien Rabio u 65. minutu kada je i postigao pogodak, ali je VAR to poništio zbog očiglednog ofsajda. 

SERIJA A - 2. KOLO: 

Subota:
Torino – Lacio 0:0
Udineze – Salernitana 0:0

Inter – Specija 3:0 (1:0)
Martines 35, Čalhanolu 52, Korea 82

Sasuolo – Leće 1:0 (1:0)
Berardi 40

Nedelja:
Empoli – Fiorentina 0:0

Napoli – Monca 4:0 (2:0)
Kvartškelija 35, 62, Osiman 45+2, Kim Min-Jae 90+4

Atalanta – Milan 1:1 (1:0)
Malinovski 29 - Benaser 68

Bolonja – Verona 1:1 (1:1)
Arnautović 21 - Anri 43

Ponedeljak: 

Roma – Kremoneze 1:0 (0:0)
Smoling 65

Sampdorija – Juventus 0:0

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija