• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

13:11

NIŠTA OD OPERACIJA, ALI NI OD MUNDIJALA! Teška POVREDA za Holanđanina!

Tanjug/AP

Fudbal

NIŠTA OD OPERACIJA, ALI NI OD MUNDIJALA! Teška POVREDA za Holanđanina!

Podeli vest

Holandski reprezentativac Žoržinio Vajnaldum još uvek nije operisan nakon preloma tibie

Nakon višemesečne sage Žoržinio Vajnaldum stigao je na pozajmicu u Romu. Plan je bio da Holnađanin, uz Paula Dibalu bude glavna karika Vučice u sezoni pred nama, ali je čitavu ideju uništila teška povreda koju je snažni vezista doživeo u nedelju na treningu. 

- Posle povrede zadobijene tokom treninga u nedelju popodne, Žoržinjo Vajnaldum je naknadno podvrgnut medicinskim testovima koji su potvrdili prisustvo preloma tibije na desnoj nozi. Igrač će proći dalje procene u narednim danima - saopšteno je iz tabora Rome. 

U ponedeljak su pojedini italijanski mediji preneli da će Đini Vajnaldum odmah biti podvrgnut i operaciji, ali "Roma press" prenosi da su lekari došli do odluke da Holanđanin ne bude operisan. 

Foto: Reuters

Naime" Il Tempo" prenosi, da je Roma angažovala čuvenog doktora Georga Albaumena iz Švajcarske kako bi proverio situaciju sa nogom Vajnalduma. Poznati lekar će pregledati Holanđanina i u narednih 48 sati doneti odluku o njegovoj operaciji. 

Ipak, sve to neće uticati na prve procene kada je reč o njegovom odsustvu sa terena. Sigurno je da se Vajnaldum neće vraćati u tim u naredna tri ili četiri meseca što automatski znači da je za njega Svetsko prvenstvo u Kataru izgubljeno. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija