• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

09:11 >> 23:08

TRANSFERI (24. AVGUST)! Partizan predstavio POJAČANJE, ZVEZDA ODBILA PONUDU ZA VEĆ "OTPISANOG" FUDBALERA!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI (24. AVGUST)! Partizan predstavio POJAČANJE, ZVEZDA ODBILA PONUDU ZA VEĆ "OTPISANOG" FUDBALERA!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

Uživo:

22.30 - Urugvajski veteran Martin Kaseres je posle 15 godina napustio evropski fudbal i potpisao za američki Los Anđeles Galaksi. Ima 35 godina a poslednji klub mu je bio Levante. Najbolje trenutke u karijeri je proživeo u Sevilji i Juventusu.

22.10 - Florentino Perez je izdao naredbu Karlu Anćelotiju da precrta Marka Asensija!

21.40 - Galatasaraj je Pari Sen Žermenu posalo i zvaničnu ponudu za pozajmicu Maura Ikardija. Argentinac se još razmišlja.

Foto: reuters

21.20 - Bolonja nudi između 8.000.000 i 9.000.000 evra za holandskog napadača Džošuu Zirkzea. Zainteresovan je i Štutgart ali on mora da sačeka na prodaju Kalajdžića. 

21.00 - Zvanično je Erik Baji je prešao iz Mančester Junajteda u Olimpik iz Marselja

20.30 - Roma je dogovorila prodaju mladog napadača Feliksa Afene Đana u Kremoneze. 

20.00 - Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je ponudu za Ohija Omoižuanfa, ali ta ponuda ne zadovoljava njihove kriterijume za prodaju.

Foto: Starsportphoto

Danski fudbalski klub Brendbi poslao je ponudu od 1.000.000, al ona je odbijena od strane šampiona Srbije.

Više pročitajte OVDE.

19.40 - Đenova je i zvanično potvrdila dolazak holandskog veziste Kevina Strotmana iz Marselja. Podsetimo, pozajmica s pravom otkupa koji postaje obavezan ako se  vrate u Seriju A.

19.15 - Everton je favorit za dovođenje maldog Džejmsa Garnera koji nije u planovima Erika Ten Haga u Mančester Junajtedu. Žele ga još Notingem Forest i Lester a cena mu je oko 17.000.000 evra.

18.50 - Hari Vinks je jedan od igrača koje je Antonio Konte precrtao i koji se nalazi na transfer listi. Želi ga Sampdorija ali su ga Spursi prvo ponudili Romi koja može da plati veći deo njegove plate.

18.30 - Iskusni napadač Luis Graban, napustio je danas Notingem Forest i preselio se u saudijski Al Ahli sa kojim je potpisao na godinu dana uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. U Čempionšipu je igrajući za Kristal Palas, Milvol, Bornmut, Norič, Reding, Aston Vilu i Notingem Forest upisao 326 utakmica i dao 112 golova.

18.10 -Dogovoren je dolazak Dele Alija u Bešiktaš. On će ujutro doputovati u Istanbul. Za početak je to pozajmica ali nije isključeno da ga turski klub i otkupi.

Foto: Reuters/Lee Smith

Dele Ali

17:40 - Stigla je i zvanična potvrda da je Vest Hem poslao 40.000.000 evra tešku ponudu Lionu za Lukasa Paketu. 

17:15 - Štoper Abdu Dialo je jedan od mnogobrojnih igrača na transfer listi Pari Sen Žermena. Pominjalo se da je zainteresovan Milan a sada je navodni najbliži Aston Vili koja je spremna da plati oko 10.000.000 evra za transfer. Podsetimo, Sveci su ga iz Dortmunda doveli za 32.000.000.

16.45 - Povratnik u Premijer ligu već je ovog leta potrošio skoro 150.000.000 evra, ali nije doveo sve što je hteo. Atletik piše da je Notingem zainteresovan da angažuje Serža Orijea koji je od rastanka sa Viljarealom slobodan igrač.

16.10 - Zaškripelo je u pregovorima Rome i Fulama. Holandski napadač Džastin Klajvert ima dogovor sa londonskim klubom, ali iz rimskog tima nisu zadovoljni ponudom koja glasi: 3.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu uz 10.000.000 za otkup, koji bi postao obavezan ukoliko Fulam izbori opstanak u Premijer ligi. Roma je to odbila i traži momentalnu kupovinu, ali Englezi u tom slučaju nude manje od 10.000.000, što se takođe ne dopada.

15.40 - Posle prodaje Isaka, Real Sosijedad  traži adekvatnu zamenu u napadu. Pominje povratak Aleksandera Serlota iz RB Lajpciga, koji je ostavio dobar utisak prošle sezone na pozajmici, a u opticaju su i dovođenja Alemrijinog Sadika ili Espanjolovog Raula de Tomasa.

15:15 - Ajaks je otvorio pregovore sa Čelsijem oko povratka Hakima Zijeha na Amsterdam arenu. Markoanac je spreman da ponovo obuče dres Kopljanika, ali još uvek nije poznato koliko daleko su odmakli klubovi u pregovorima.

14:55 - Aleksander Isak novi je fudbaler Njukasla! Svrake će za Šveđanina platiti 70.000.000 evra Real Sosijedadu! 

14:32 - Predstavnici Memfisa Depaja nalaze se u Torinu i pregovaraju sa čelnicima Juventusa. Prema pisanju italijanskih medija Stara dama gubi strpljenje oko Holanđanina, a njihova poslednja ponuda biće na stolu Barselone već danas. 

14:04 - Andra Beloti sve je bliži promociji u Romi. Kako prenosi Fabricio Romano, reprezentativac Italije bi uskoro mogao da dođe u Rim na lekarske preglede i kao slobodan igrač pojača četu Žoze Murinja. 

13:44 - Dojučerašnji štoper Mančester junajteda Erik Baili predstavljen je u Marseju! Reprezentativac Obale Slonovače stiže na Velodrom na pozajmicu sa obaveznim otkupom ukoliko francuski klub izbori Ligu šampiona i naredne sezone. 

13:10 - Reprezentativac Malija Hamidu Traore potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom! 

12:50 - Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović dobili su novog golmana. Kao slobodan, u predgrađe Madrida stigao je iskusni Kiko Kasilja.

12:08 - Mirko Ivanić bi do kraja prelaznog roka mogao da napusti Crvenu zvezdu! Skauti Majnca su pratili utakmicu protiv Makabi Haife i oduševljeni su onim što su videli od bivšeg reprezentativca Crne Gore!

11:50 - Fudbaler Mančester junajteda, Portugalac Bruno Fernandeš izjavio je da ne zna da li će njegov saigrač Kristijano Ronaldo ostati u klubu sa "Old traforda", prenose britanski mediji.

Ronaldo je propustio veći deo predsezonskih priprema "crvenih đavola", a pojavile su se informacije da je portugalski fudbaler tražio da napusti Mančester junajted, pošto je nezadovoljan trenutnom situacijom u engleskom klubu. Ronaldo je demantovao ove informacije i najavio da će uskoro objaviti šta je istina.

Foto: Reuters/David Klein

Kristijano Ronaldo

11:40 - Vezista iz Hrvatske, Nikola Moro, doputovao je u Bolonju na lekarske preglede. Dinamo iz Moskve ga šalje na jednogodišnju pozajmicu, a ekipa sa Renato Del'Ara stadiona imaće pravo otkupa za 8.000.000 evra!

11:27 - Vezista Evertona Alan nije u planovima Frenka Lamparda. Karamele su ga navodno ponudile Romi, a obeštećenje bi bilo nešto manje od 10.000.000 evra. 

11:00 - Mančester junajted odustao je od angažovanja igrača Barselone, holandskog reprezentativca Frenkija de Jonga, prenose britanski mediji. Mančester junajted i Barselona su se pre nekoliko nedelja dogovorili oko obeštećenja za holandskog fudbalera, ali De Jong nije želeo da karijeru nastavi u klubu sa "Old traforda".

Katalonski klub želi da proda De Jonga i još nekoliko igrača kako bi obezbedio novac za pojačanja. Britanski mediji prenose da Barseloni preti kazna ako prekrši finansijski fer-plej.

Foto: Reuters

10:47 - Leandro Paredes će u narednim danima napustiti Pari Sen Žermen, a za njegove usluge zainteresovani su Roma i Juventus. Argentinac ima mogućnost izbora gde će nastaviti karijeru.

10:25 - Prema pisanju španskih medija Real Madrid je odbio ponudu tešku 90.000.000 evra za vezistu Federika Valverdea. Marka prenosi da je neimenovani klub iz Premijer lige želeo Urugvajca, ali da Blankosi nemaju nameru da ga prodaju. 

10:06 - Kalum Hadson-Odoi odbio je dve pozajmice u Premijer ligi, a sve zbog interesovanja minhenskog Bajerna. Bavarci sada pregovaraju sa Čelsijem o pozajmici uz pravo otkupa! 

09:50 - Bogdan Planić je nakon plasmana u Ligu šampiona napustio Makabi Haifu. Njega u Al Ahliju očekuje trogodišnji ugovor vredan 1.500.000 evra po sezoni, a Izraelci će na ime obeštećenja dobiti 1.800.000 evra. 

09:31 - Srpski štoper Aleksandar Radovanović nalazi se na radaru Partizana! Crno-beli su poslali ponudu tešku 600.000 evra, ali je Kortrajk odmah odbio. 

09:16 - Mančester junajted spreman je da za ofanzivca Ajaksa Antonija plati i 100.000.000 evra ukoliko Kopljanici budu zatezali oko obeštećenja!

09:15 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija