• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2022

09:27 >> 19:41

TRANSFERI (25. AVGUST)! Šou! Jokan želi Luku, ali banke ne primaju pare iz Rusije! Madriđani hoće Hrvata...

Fudbal

TRANSFERI (25. AVGUST)! Šou! Jokan želi Luku, ali banke ne primaju pare iz Rusije! Madriđani hoće Hrvata...

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! 

Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO:

23.30 - Milan je zainteresovan za Brazilca Morata iz Benfike. Portugalci su već odbili ponudu Rena tešku 15.000.000 evra.

23.20 - Čelsi će aktivirati otkupnu klauzulu najvećeg talenta ruskog fudbala Arsena Zakarjana. Devetnaestogodišnji vezista Dinama iz Moskve ima otkupnu kaluzulu od 15.000.000 evra.

23.00 - Milan je dogovorio produžetak ugovor sa Sandrom Tonalijem do 2027. i duplirao platu mladog veziste na 3.000.000 evra neto po sezoni.

22.40 - Everton je odbio ponudu Čelsija od 71.000.000 evra za krilo Entonija Gordona. 

22.20 - Italijanski Komo je iznenadio svet dovođenjem Seska Fabregasa, a sada je ovaj klub ugovorio i dovođenje Patrika Kutronea iz Vulverhemptona. Detalji ugovora još nisu poznati.

22.00 - Lion je odbio još jednu ponudu Vest Hema za Lukasa Paketu od 42.000.000 evra.

21.40 - Na Stamford Bridžu spremaju novu ponudu za Veslija Fofanu! Najnovija bi sa uključenim bonusa trebalo da iznosi blizu 90.000.000 evra, međutim, Lester traži deset miliona više. Jedino ako popuste Lisice... 

21.20 - Džošua Zirkze ide iz Bajerna u Bolonju. Italijanski klub će platiti 8.500.000 evra, a Bavarcima ide i 50 odsto od naredne prodaje. Za Holanđanina su bili zainteresovani i Štutgart, Anderleht, Briž...

21.00 - Trener Reala Karlo Anćeloti je potvrdio da Marko Asensio napušta Real.

- Mislim da traži neki klub... - otkrio je šef struke šampiona La lige i Evrope.

20.40 - Nica je predstavila Nikolu Pepea, koji je pred revanš Lige Evrope sa moskovskim CSKA  predstavljen kao novo pojačanje kluba sa Azurne obale.

Najskuplji igrač u istoriji Arsenala je stigao u Nicu na jednogodišnju pozajmicu.

20.20 - Trener Ajaksa Alfred Šrojder imao je zanimljivo mišljenje o Antoniju, za koga Junajted nudi Kopljanicima 94.000.000 evra:

- I dalje očekuje da Antoni ostane. On ovde ima validan ugovor. Razumem da mu je ovo primamljiva ponuda ali ni u Ajaksu mu nije loše - rekao je Šrojder.

20.00 - Leće je uspeo da angažuje Đuzepea Pecelu. Levi bek Parme stigao je među žuto-crvene, koji su pobedili konkurenciju u vidu Hetafea i Nice, a pozajmica s pravom otkupa.

19.40 - Malik Tio je opet želja Milana. Mladi štoper Šaleka je na početku prelaznog roka bio želja Rosonera koji su se potom ohladili ali su se sada opet zagrejali.

19.15 - Čelsijeva ponuda od 71.000.000 evra za Entonija Gordona je otišla na Gudison Park i do večeras bi moglo da stigne i zeleno svetlo Evertona. Igrač pritiska klub da ga pusti u Čelsi.

18.50 - Zenitov direktor Aleksandr Medvedev je oštro demantovao da je njegov klub ponudio 20.000.000 evra za mađarskog tšopera Atilu Salaja iz Fenerbahčea.

18.25 - Trabzonov predsednik Ahmet Akaoglu je potvrdio da je dogovorio dolazak na pozajmicu Žana Filipa Gbamena iz Evertona. 

17.40 - Posle Notingem Foresta, i Nica je zainetersovana za levog beka Renan Lodija iz Atletiko Madrida. 

17:20 - Prema pisanju britanskog Skaja, reprezentativac Švedske Aleksander Isak je prošao lekarske preglede u Njukaslu.

 

 

Očekuje se da sjajni napadač do kraja dana bude promovisan na Sent Džejms parku, u crno-belom dresu premijerligaša.

17:00 - Napadač George Puškaš doveden je na jednogodišnju pozajmicu u Đenovu. Pre dolaska rumunskog centarfora, Grifoni su iz Venecije do kraja sezone pozajmili vezistu Matiju Aramua.

 

 

16:51 - Bordo je zbog ispadanja u niži rang bio primoran da skreše platni spisak, zbog toga je ponudio Džošu Madži novi ugovor sa smanjenom platom, ali je nigerijski napadač predlog odbio. Probaće Žirondinci da ga prodaju do kraja prelaznog roka...

16:39 - Roma je pronašla zamenu za Žoržinja Vajnalduma. Ime mu je Medi Kamara. Đanluka di Marcio piše da su čelnici rimskog kluba stupili u kontakt sa Olimpijakosom kako bi što pre završili posao.

16:17 - Poljski napadač Arkadijuš Milik stigao je u Torino.

Juventus je dogovorio dolazak iskusnog poljskog napadača Arkadijuša Milika (28) iz Olimpika iz Marselja. Platiće Francuzima 2.000.000 evra za pozajmicu sa opcijom da ugovor visokog Poljaka otkupe sledećeg leta za 8.000.000 evra. 

Opširnije OVDE.

 

15:50 - Talentovani napadač Sportinga Vivaldo Semedo pojačao je Udineze. Lisabonskom klubu pripašće oko 3.000.000 evra od prodaje 17-godišnjeg Portugalca.

 

 

15:28 - Espanjol je napravio veliki posao. Katalonski klub produžio je ugovor sa Serđijem Darderom, tržišno drugim najvrednijim igračem u timu. "Desetka" Espanjola stavila je paraf na četvorogodišnju saradnju.

 

 

15:02 - Napustio je Milan Pavkov Crvenu Zvezdu, a karijeru nastavlja u Al Fajhi, pošto ga je u Saudijsku Arabiju pozvao nekadašnji Partizanov trener, Vuk Rašović

Foto: Starsportphoto©

 

14:44 - Udineze je poslao upit Galatasaraju za pozajmicu Saše Boea sa pravom otkupa za 4.500.000 evra.

14:22 - Luka Milivojević u Kristal Palasu ne igra kao ranije, u prva tri kola nove sezone Patrik Vijera mu je šansu davao sa klupe, želi ga Slaviša Jokanović u Dinamu, ali problem je što banke neće da ih prime jer stižu iz Rusije!

Foto: Starsportphoto

 

14:11 - Valensija je sve dogovorila sa Andreom Almeidom o petogodišnjoj saradnji! Portugalac stiže iz Vitorije Gimaraes koja će zaraditi 7.500.000 evra.

13:52 - Sead Hakšabanović novi je igrač Seltika. Crnogorac je stigao iz Rubina i potpisao ugovor na pet godina!

 

 

13:27 - Sporting je zainteresovan za Šeku, piše A Bola. Portugalac je slobodan igrač pošto se ovog leta rastao sa Lilom...

13:04 - Kako tvrdi Ekip, Atletiko Madrid zainteresovan je za Hrvata Lovra Majera

12:43 -  Pošto Ajaks kažnjava Antonija sa 50.000 evra svaki put kada se ovaj ne pojavi u trening centru,  Brazilac je u sredu viđen u klubu - pišu holandski mediji.

12:27 - Madridska Marka piše da je Real spreman da pusti Marijana Dijaza ovog leta bez obeštećenja!

12:12 - Kako javlja španski Relevo,  Kazemiro je dobio radnu dozvolu Danas će po prvi put trenirati sa novom ekipom, što znači da će biti spreman za meč sa Sautemptonom.

Foto: Tanjug/AP

 

11:44 - Notingem forest želi Renana Lodija, ali nije spreman da plati 40.000.000 evra koliko Atletiko traži, pa će madridskom klubu predložiti pozajmicu plaćenu 5.000.000 evra sa opcijom otkupa...

11:29 -  Relevo piše da su na Old Trafordu odlučni u nameri da ponude preko 30.000.000 evra za Marka Asensija. 

11:11 - Ruslan Malinovski, ukrajinski vezista pristao je na ponudu Marselja, tvrdi Fut Merkato. Ipak, pregovori sa Atalantom neće biti laki...

10:59 - Ekip piše da Mančester junajted nema nameru da pusti engleskog napadača Markusa Rašforda, posebno ne posle partije protiv Liverpula...

10:45 - Kako javlja Đanluka di Marcio Aleksander Isak stigao je u Njukasl na lekarske preglede!

10:37 - Barselona je potvrdila dogovor sa Lećeom oko pozajmice Samuela Umtitija!

 

 

10:26 - Mančester Junajted je kontaktirao Njukasl sa namerom da angažuje slovačkog golmana koji je rezerva posle dolaska Nika Poupa. Dubravka je već pristao jer više želi da bude rezerva u Mančester Junajtedu nego u Njukaslu.

10:18 - Kako tvrdi Marka, Karim Benzema produžio je ugovor sa Realom na još godinu dana, tačnije do leta 2024. godine... trebalo bi uskoro da bude i zvanično!

Foto: AP Photo/Manu Fernandez

 

10:04  - Samuel Umtiti stiže u Italiju na lekarske preglede i potpis ugovora sa Lećeom.

09:55 - Ludilo u Turskoj! Dele Ali je sinoć stigao u Istanbul, a evo kako su ga navijači Bešiktaša dočekali.

 

 

9:40 - Sve su glasnije priče oko prelaska Bernarda Silve na Nou Kamp. Sa druge strane ugledni Ekip piše da je Pari Sen Žermen poslao ponudu od 70.000.000 evra za Portugalca! 

09:32 - Sosijedad je bacio oko na bivšeg napadača Partizana! Jedna od želja je Aleksander Serlot iz Lajcpiga, a Fut Merkato piše da je Sosijedad već poslao ponudu vrednu 10.000.000 evra za Musu Dembelea, dok Kanal Sur tvrdi da je Almeriji ponuđeno 18.000.000 za Umara Sadika!

Foto: printscreen

 

09:30- Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17