• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

13:35

MOZZART NA VOŽDOVCU OTVARA TEREN VLADIMIRU LUČIĆU: DOĐITE DA ZAJEDNO ISPRATIMO REPREZENTACIJU NA EUROBASKET

Mozzart

Fudbal

MOZZART NA VOŽDOVCU OTVARA TEREN VLADIMIRU LUČIĆU: DOĐITE DA ZAJEDNO ISPRATIMO REPREZENTACIJU NA EUROBASKET

Podeli vest

Kapiten Orlova vrpcu će preseći uz podršku svojih saigrača

Kapitenski ispit položio je na nedavno završenom turniru u Nemačkoj na kojem su košarkaši Srbije napravili savršenu uvertiru za predstojeće Evropsko prvenstvo. Nakon niza sjajno prikazanih partija košarkaške reprezentacije Vladimir Lučić podigao je prvi pehar kao kapiten tima. Šampionskim niz Lučić nastavlja i uz “asistenciju” kompanije Mozzart koja će u Beogradu otvoriti košarkaški teren koji će nositi njegovo ime.

Svečano otvaranje 93. terena u okviru Mozzartove čuvene društveno odgovorne akcije “Sto terena za jednu igru” zakazano je za 29. avgust u 19 časova, u Beogradu, na adresi ugao Ulice Dimitrija Stamenkovića i Bulevara oslodođenja na Voždovcu.

Finalno odbrojavanje do jubilarnog stotog terena koji će Mozzart otvoriti uvekilo je u toku, a obnovljeno igralište na Voždovcu na kojem će stasavati neke nove generacije otvoriće košarkaški mag pod obručima Vladimir Lučić uz podršku svojih saigrača sa tribina, kao i navijača koji će im poželeti da se sa Evrobasketa vrate sa medaljom.

Lučić je svoju izvanrednu karijeru gradio u ekipama Radničkog, Atlasa sve do Partizana sa kojim je osvojio čak 13 trofeja. Uspehe je ređao i na parketu Valensije da bi svu raskoš svog talenta potvrdio u Bajernu iz Minhena. Godinama unazad Lučić je general na parketu Bajerna kojeg kapitenski uspešno vodi ka vrhu Evrope, a navijači ga svrstavaju u legende bavarskog kluba. Kapitensku traku zaslužno je dobio i od selektora Pešića da orlove povede ka vrhu Evrope.

Svečanom presecanju vrpce prethodiće revijalna utakmica kadeta a biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki za koje će se zainteresovani prijavljivati na samom terenu.

Najuspešniji šuteri će osvojiti vredne nagrade, ali će i svakim pogotkom doprineti uvećanju sume koju će kompanija Mozzart donirati za lečenje Miloša Mastilovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija