• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2022

09:20 >> 23:15

TRANSFERI  (29. AVGUST)! Sprema se trampa Barselone i Junajteda! Hrvat stigao kod Mihajlovića...

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (29. AVGUST)! Sprema se trampa Barselone i Junajteda! Hrvat stigao kod Mihajlovića...

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub!

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Po običaju letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO

22.30 - Kristijanu Pulišiću neće biti dozvoljeno da promeni klub ovog leta, što je ozbiljno razočaralo ofanzivnog vezistu Plavaca, piše Atletik.

21.50 - Sporting iz Lisabona je angažovao supertalentovanog vezistu Panatinaikosa Sotirisa Aleksandropulosa.

21.20 - Iskusni španski štoper i doskorašnji igrač Marselja Alvaro Gonzales postao je novo pojačanje Al Nasra iz Saudijske Arabije.

20.40 - Norveški levi bek Frederik Bjerkan prešao je u Fajenord na pozajmicu iz Herte. 

20.10 -Vest Hem je promovisao Lukasa Paketu 

 

 

19.50 - Birmingem je izgleda kompletirao vezni red za narednu sezonu, pošto je na pozajmicu iz Mančester Junajteda doveo talentovanog francuskog fudbalera Hanibala Mežbrija.

19.10 - Skaj piše da su pregovori između Ajaksa i Čelsija oko pozajmice Hakima Zijeha  ozbiljno odmakli, te da će Zijeh ponovo obući dres amsterdamskog tima

18.40 - Monako je prodao talentovanog vezistu Sofijana Diopa u Nicu za 22.000.000 evra. 

18.20 - Klub iz Serije B, Komo je posle dovođenja Seska Fabregasa potpisao i nekadašnjeg igrača Milana Patrika Kutronea

 

 

17.59 - Defanzivac Liverpula Sep van den Berg je prošlu sezonu proveo na pozajmici u članu Čempionšipa Prestonu, a sada će na novu. Redsi će ga poslati u Šalke na kaljenje, kao zamenu za Malika Tšaua koji je pojačao, opet taj, Milan.

17.50 - Lester je na pragu dovođenja prvog pojačanja. Bivši šampion je ušao u pregovore sa bundesligašem Šalkeom oko veziste Amina Harita, Marokanac je u prethodnoj sezoni bio na pozajmici u Olimpiku iz Marselja.

17.40 - Kad smo već kod Rosonera, Njukasl je voljan da angažuje Tiemue Bakajoka iz redova Milana, koji po svaku cenu hoće da ga se reši i vrati u Čelsi sa pozajmice. Osim Svraka, Francuza žele Lion i italijanska Monca.

17.30 - Šampion Italije Milan je poslao zvaničnu ponudu bundesligašu Volfzburgu za belgijskog vezistu Astera Vrnaksa, a ona glasi milion evra za pozajmicu, uz 11.000.000 evra za opciju otkupa. Prvobitno su Vukovi tražili 15.000.000. 

17.20 - Mančester Junajted se usmeno dogovorio sa Njukaslom oko angažovanja slovačkog golmana Martina Dubravke. Crveni đavoli dovode reprezentativca ove države na pozajmicu, uz pravo otkupa za 6.000.000 evropskih novčanica.

Foto: Reuters

Martin Dubravka

17.00 - Čelsi je raskinuo ugovor sa Rosom Barklijem! Reč je o vezisti koji je pre četiri i po godine stigao na Stamford bridž iz Evertona za 17.000.000 evra, ali je proglašen za promašaj u redovima Plavaca.

 

 

16.45 - Vulverhempton je nadomak dovođenja Saše Kalajdžića. Bundesligaš Štutgart dao je zeleno svetlo za dovođenje reprezentativca Švajcarske, a ceo posao će premijerligaša koštati 18.000.000 evra, uz razne bonuse.

16.30 - Saudijski Al Nasr namerava da angažuje Miralema Pjanića iz Barselone. 

16.10 - Napadač iz Malija Kalifa Kulibali je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom! Šampion Srbije je na originalan način najavio novo pojačanje sa afričkog kontinenta. Više pročitajte ovde.

15.50 - Real Sosijedad je vratio u svoje redove norveškog reprezentativca Aleksandera Serlota.

Norvežanin je došao kao pozajmljen igrač iz bundesligaša Lajpciga, a Španci su za pozajmicu izdvojili 1.500.000 evra.

15.30 - Proslavljeni urugvajski napadač Edinson Kavani je stigao u Valensiju, gde će potpisati ugovor sa Slepim miševima.

15.10 - Briž je aktivirao transfer bombu u Belgiji i doveo Romana Jaremčuka, u najskupljem transferu belgijskog fudbala. Bivši napadač Benfike stigao je za 16.000.000 evra fiksno, pride kroz bonuse 3.000.000 evropskih novčanica.

15.06 - Transfer Lajvina Kurzave u Fulam navodno je skoro završen. Englezi će platiti 5.000.000 evra fiksno plus 4.000.000 kroz bonuse.

15.05 - Ajaks će kako prenose tamošnji mediji pokušati da dovede Aston Vilino krilo Liona Bejlija.

14.30 - Fiorentina juri novog napadača. Obratila se Nantu sa namerom da pozajmi mladog golgetera Edolija Lukokija.

14.11- Dogovorili su se Pari Sen Žermen i Napoli oko Fabijana Ruiza. Napolitanci su navodno prihvatili ponudu vrednu 25.000.000 evra sa uključenim bonusima za Španca koji je ušao u poslednju godinu ugovora.

 

13.41 - Iz moskovskog Dinama je u Bolonju stigao hrvatski vezista Nikola Moro. Pozajmica vredna 1.500.000 evra s opcijom otkupa za 6.000.000 evra.

 

 

13.32 -  Barselona i Mančester Junajted pregovaraju o trampi bekova. Barsa nudi Seržinja Desta u zamenu za Arona Van Bisaku.

13.15 - Kopenhagen se plasirao u Ligu šampiona, pa je u završnim pregovorima sa Hertom oko dovođenja Kšištofa Pjonteka.

12.55 - De Jong je  uhvaćen na aerodromu u Barseloni na letu ka Londonu. Nije ništa želeo da kaže novinarima, ali je to dodatno podgrejalo glasine da bi na kraju mogao da potpiše za Čelsi, pošto je odbio Mančester junajted! Barsa je tražila 85 miliona evra za njega, koliko je Junajted bio spreman da plati, videćemo da li će i Čelsi. 

12.30 - Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola saopštio je da je portugalski fudbaler Bernardo Silva odlučio da ostane u redovima šampiona Engleske, prenose britanski mediji. Silva je navodno imao ponudu Barselone, ali je posle razgovora sa Gvardiolom odlučio da i ove sezone igra za klub iz Mančestera.
- Silva ostaje u Mančester sitiju. On je nezamenljiv, može da igra na tri, četiri ili pet pozicija -  rekao je menadžer Mančester sitija.

Silva (28) je u Mančester siti stigao 2017. godine iz Monaka. On je za engleski klub ukupno odigrao 256 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 50 golova. Za Mančester siti je u ovoj sezoni postigao dva gola na pet mečeva.

12.00 - Menadžer fudbalera Mančester junajteda Kristijana Ronalda, Žorž Mendeš, ponovo je ponudio portugalskog reprezentativca londonskom Čelsiju, tvrdi britanski "Independent". Britanski mediji navode da je Mendeš pre nekoliko nedelja ponudio Kristijana Ronalda londonskim "plavcima", ali je menadžer Čelsija Tomas Tuhel tada izjavio da njegov klub nije zainteresovan za portugalskog fudbalera. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

11.34 - Gotovo je! Renan Lodi je prešao iz Atletiko Madrida u Notingem Forest. Prvo je produžio ugovor sa Madriđanima do 2026. godine, a onda otišao na pozajmicu.  Forest plaća 5.000.000 evra za pozajmicu plus će imati opciju otkupa za 30.000.000 evra. U Madridu će ga zameniti Serhio Regilon iz Totenhema.

 

 

 

11.11 - Nemački štoper Malik Tšau je počeo lekarske preglede u Milanu pred potpis ugovora sa Rosonerima. Šalkeu ide 5.000.000 evra fiksno i 2.000.000 kroz bonuse, a Tšau će potpisati na pet godina.

 

10.45 - Edinson Kavani će pojačati napad Valensije, potvrdio je Fabricio Romano, uz napomenu da je Urugvajac dogovorio dvogodišnji ugovor sa "slepim miševima" i da će do kraja dana doći na lekarske preglede i potpis ugovora.

Maksi Gomez odlazi u Fenerbahče, Kavani dolazi da bude prva "devetka" i da ostvari svoj san - da zaigra u Španiji.

10.22 - Urugvajski defanzivac Alvaro Gonzales je posle raskida ugovora sa Marsejom potpisao za saudijski Al Nasr gde je trener Rudi Garsija. 

10.00 - PSŽ želi Monakovog štopera Aksela Disasija koji je odigrao sjajnu utakmicu na Parku prinčeva. Međutim, Kneževi nisu voljni da ga puste u samom finišu prelaznog roka.

 

09.45 - Vilfred Zaha bi mogao da napusti Kristal Palas u finišu prelaznog roka, pošto je Čelsi neočekivano krenuo po njega. Navodno su čelnici Čelsija prethodnih dana kontaktirali Zahu i dobili pozitivne reakcije za realizaciju transfera. 

Zaha nije igrao za vikend zbog lakše povrede, ali nije bilo naznaka ni sumnje da je u pitanju mogući odlazak. Zaha može da igra na svim pozicijama u napadu, što odgovara Tomasu Tuhelu, ali nije poznato za koliko novca bi Palas pristao da ga proda.

09.44 - Saga oko Kristijana Ronalda i dalje traje. Kako mediji prenose menadžer Erik Ten Hag želi da Ronaldo ostane u Mančester junajtedu.

09.21 - Bajern želi da produži ugovor Lukasu Ernandezu koji ističe za dve godine. Kiker piše da Bavarci nameravaju da produže saradnju i sa Aleksanderom Nibelom koji je trenutno na pozajmici u Monaku.

09.20 - U finišu prelazbog roka očekuje se dogovor Atalante sa Štutgartom o kupovini hrvatskog fudbalera Borne Sose. Posao bi navodno iznosio 18.000.000 evra bez bonusa.

 

09:20 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.

Bonus video


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija