• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2022

13:59

OGLASILO SE SMEDEREVO: Navijači su razgovarali sa trenerom i igračima, vređanja, šamaranja i bilo kog drugog vida nasilja nije bilo!

printscreen

Fudbal

OGLASILO SE SMEDEREVO: Navijači su razgovarali sa trenerom i igračima, vređanja, šamaranja i bilo kog drugog vida nasilja nije bilo!

Podeli vest

Fudbalski klub Smederevo oglasio se posle informacija da su navijači navodno vređali fudbalere posle meča sa Takovom


Smederevci su sa maksimalnim učinkom zajedno sa rivalom čačanskim Borcem, na deobi prvog mesta U Srpskoj ligi Zapad. Treća u nizu pobeda ostvarena je u duelu sa Takovom (1:0), a Milanovčani su na prethodna dva gostovanja u Đurđevom gradu, pobedili i odigrali nerešeno.

Do pobede protiv  ekipe iz Gornjeg Milanovca, Oklopnici su stigli u 78. minutu kada je, posle prečke Jordana Jovanovića, Miloš Zličić doneo radost. Navijači navodno nisu bili zadovoljni, imali su raspravu sa igračima, ali nije bilo vređanja, navodi klub.

- Demantujemo sve tekstove koji su izašli u medijima povodom dešavanja nakon utakmice FK Smedervo 1924 i FK Takovo u Smederevu. Istina je da su navijači razgovarali sa trenerom i igračima posle utakmice, što je već viđeno na stadionima u Srbiji i svetu. Vređanja, šamaranja i bilo kog drugog vida nasilja nije bilo što mogu da potvrde svi koji su bili prisutni. Napominjem da nije bilo nikakvih incidenata, naprotiv, navijači su posle razgovora mirno napustili tribine stradiona - navodi se u saopštenju Smederava, koje je potpisao predsednika kluba Časlav Ilić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija