• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

09:27

Evo gde možete da gledate 168. večiti derbi, prenos na jednoj televiziji!

Starsportphoto

Fudbal

Evo gde možete da gledate 168. večiti derbi, prenos na jednoj televiziji!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u Humskoj dočekuju Crvenu zvezdu u 9. kolu Superlige (20.00, Arena 1 premijum)

Uživo TV prenos večitog derbija možete pratiti na kanalu Arena sport 1 Premiuma, ali utakmicu možete da pratite i na Informer.rs, tekstualni prenos meča, uz najnovije fotografije, video klipove sa stadiona...

Biće ovo specifičan duel beogradskih velikana, s obzirom na to da turbulencije ove sezone nisu zaobišle ni jedne ni druge. Crno-beli su očajno startovali na domaćoj i na evropskoj sceni, potom je usledila samena na klupi, stigao je Gordan Petrić.  Vezali su dve pobede u prvenstvu, plasirali se u grupnu fazu Lige konferencija, pa je i atmosfera sada znatno prijatnija.

Zvezda šest godina ne zna za pobedu u Humskoj

-  Znam 90 odsto tima koji će početi derbi. Načisto sam i oko sistema. Imam jednu ili dve dileme, zbog problematike oko bonusa i stranaca. Što se tiče Traorea, dobili smo u njemu pojačanje jer je čvrst, jak na lopti, daje nam sigurnost... Veći izbor igrača daje i mogućnost da se kombinuje i rizikuje. Pričao sam da neće biti lepote u igri, već da se takmičarski uzimaju bodovi, a pobedama rasterećuje psiha. Ima napretka, a bićemo još bolji - naglasio je Petrić.

Foto: Starsportphoto

 

S druge strane, na "Marakani" su prošle nedelje preživeli dva šoka. Prvo je Zvezda ostala bez već viđenog plasmana u Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife, a potom je otišao i trener Dejan Stanković, kojeg je nasledio njegov bivši pomoćnik Miloš Milojević. To znači da će najveći srpski klubovi prvi put još od 2008. u derbiju imati debitante na klupi.

 

Zvezda  ima bodovnu prednost u odnosu na najvećeg rivala i to ne malu, pošto crveno-beli imaju trenutno sedam bodova više, što znači da Partizan na svojim plećima ima i breme pobede koje se stavlja pod "moranje". Iako je Partizan slabije krenuo sezonu, u derbiju nikad nije bilo favorita. Šest i po godina crveno-beli nisu slavili u Humskoj, pa će igrati i protiv tradicije, dok Zvezdina publika očekuje da igrači pokažu razliku u klasi.

- Nisam mađioničar, niti bi ljudi trebalo to da misle ako pobedimo. Ipak, tu sam da preuzmem odgovornost ukoliko izgubimo. Ne mogu ništa da tražim od navijača, osim podrške za igrače. Ne prija nam kad vidimo statistiku, međutim, osnovni cilj je da budemo prvi u maju. Ne bi trebalo da obraćamo pažnju na podatke, već da ih koristimo kao dodatnu motivaciju. Nije lako igrati u Humskoj, ali bićemo spremni da uđemo u fajt - kazao je Milojević.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sini

pre 1 godinu

Sramotaaaaa. Ja nemama Arenu a nema je niko u ulici.. Umesto da Rts prenosi derbi i cela drzava gleda ono prenos rade male, nebitne, podeljene tevizije koje su stranacke oruzja.... Tako i utakmice reprezntacije i svetsko prvenstvo isto pola Srbije nije gledalo..... NEVIDENA BRUKA DRZAVE.....

sbbmtsoovci 22

pre 1 godinu

Ваша страначка препуцавања и,не може да се гледа утакмица.Господо из мтс/намерно/ молио сам вас пре 10 година да поправите нешто /слаб интернет,да појачате и сл,били сте и глуви и дрски.Нормално прешао на СББ....И САД КАКО СЕ ВАМА ЋЕФНЕ ВИ ПРЕНОСИТЕ.Немам ни какве симпатије ни према једној странци,,сви сте исти...али дајте да гледамо тај пренос,бар када наши играју.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija