• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2022

09:13

POTRESNE SCENE U BOSNI! Fudbaler izgubio svest, ustao i ponovo se srušio! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

POTRESNE SCENE U BOSNI! Fudbaler izgubio svest, ustao i ponovo se srušio! (VIDEO)

Podeli vest

Na utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine između Posušja i Željezničara (1:2) viđena je potresna scena (1:2)

Luka Begić koji je došao u nadoknadi vremena došao u kazneni prostor Željezničara probao je makazicama da postigne gol, ali je sve zabrinuo na stadionu.

Begić je pao na leđa, povredio vrat i izgubio je svest.  Svi na stadionu su bili u šoku, odmah su mu pritrčali fudbaleri oba tima i okrenuli ga na bok. Sudija je odmah prekinuo meč i pozvao lekarski tim. Begiću se na streću pridigao i ustao, ali je ponovo pao na travu i izgubio svest. Hitna pomoć je odmah reagovala i odvela je Begića u bolnicu.

Prema prvim informacijama deluje da je doživeo potres mozga, kao i da je moralo bolje da se reaguje u prvobitnoj situaciji kada mu je dozvoljeno da ustane.

Trener Posušja Ferdo Milin je poručio da su Begiću stavili okovratnik i da je odvezen je u bolnicu kako bi ga lekari pazili i pratili njegovo stanje.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija