• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2022

11:09

Hoćeš li u Katar na Srbija - Brazil, ili želiš novi teren za basket u svom kraju?

Mozzart

Fudbal

Hoćeš li u Katar na Srbija - Brazil, ili želiš novi teren za basket u svom kraju?

Podeli vest

Dobro došli u Mozzartovu čarobnu jesen - od 1. septembra svaki tiket je izuzetno važan jer može da ti ispuni snove

Ove jeseni nikakva dilema ne postoji - Mozzart je prava i jedina adresa za klađenje!

Od četvrtka 1. septrembra Mozzart ispunjava snove: možeš da dobiješ put na Mundijal u Katar, na utakmicu Srbija - Brazil, možeš da postaneš legenda u svom kraju tako što ćeš komšijama obezbediti potpuno novi, ultramoderni teren za basket…

Da, nagrade su toliko dobre da zaboraviš na redovne benefite u Mozzartu - najveće kvote na svetu, Happy Monday bonus, Het-trik bonus, najveće džekpotove na slot igrama… ali nemoj - jer u Mozzartu te sreća čeka iza svakog ćoška.

A i na svakom stadionu Srbiji, gde svakog vikenda na mečevima Mozzart Bet Superlige i Mozzart Bet Prve lige možeš da očekuješ sjajne nagrade!

A zašto je ovaj 1. septembar 2022. toliko važan?

Zato što od danas počinju dva takmičenja u Mozzartu - POGODI NAJDUŽI TIKET i osvoji teren i POGODI NAJVEĆU KVOTU i osvoji put u Katar. I ova takmičenja ne isključuju jedno drugo, pa možeš da pobediš i u jednom i u drugom. Ako si pravi majstor klađenja.

Foto: Mozzart

POGODI NAJDUŽI TIKET (1-18. septembar)

Od 1. do 18. septembra, za vreme trajanja Evropskog prvenstva u košarci, učestvuj u Mozzartovom takmičenju Pogodi najduži tiket i ako budeš najbolji, dobićeš priliku da izabereš gde će Mozzart renovirati sledeći teren. Moći ćeš da obraduješ svoje komšije terenom s najmodernijom podlogom, konstrukcijama i tablama i da im podariš priliku da igraju basket u najboljim mogućim uslovima.

Takmičenje „Pogodi najduži tiket“ gleda se kao celina, i ukupni pobednik dobiće priliku da bira na kom mestu će Mozzart rekonstruisati sledeći teren, kao i 100.000 dinara, a novčane nagrade očekuju u one koji se budu plasirali od 2. do 20. mesta.

Uslov za učestvovanje u takmičenju je da tiket bude dobitan, da na njemu bude minium dva para sa EP u košarci, da je najmanja pojedinačna kvota na tiketu 1,30 (parovi s manjim kvotama mogu da budu na tiketu, ne isključuju ga iz takmičenja, ali se ne računaju u zbir parova za takmičenje; ako na tiketu ima dva para sa EP u košarci, a jedan je s kvotom manjom od 1,30, tiket ne može da učestvuje u takmičenju); Više o takmičenju „Pogodi najduži tiket“ pročitaj OVDE

Foto: Mocart

POGODI NAJVEĆU KVOTU (1. septembar - 31. oktobar)

Počinje druga faza ukrcavanja u Mozzartov avion za Dohu. U prvoj, od 1. aprila do 31. maja dobili smo 61 putnika za meč Srbija - Brazil na Lusail stadionu 24. novembra, a isto toliko dobićemo od 1. septembra do 31. oktobra.Dakle, SVAKI DAN jedan igrač rezervisaće svoje mesto u Mozzart avionu - onaj koji bude imao dobitan tiket s najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri
para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Ono što je najlepše: ne moraš da uzimaš godišnji odmor, ne moraš da brineš o džeparcu… Možeš u četvrtak 24. novembra da popiješ jutarnju kafu, odeš na aerodrom, odletiš do Dohe, pogledaš Orlove protiv legendarnih Karioka i već u petak 25. novembra da na svom omiljenom Mozzartovom uplatno-isplatnom mestu prepričavaš ekipi anegdote iz Katara.

Više o takmičenju „Pogodi najveću kvotu“ pročitaj OVDE

I u jednom i u drugom takmičenju učestvuju tiketi klasičnog klađenja, bez obzira na to da li su uplaćeni na uplatno-isplatnom mestu ili onlajn, na sajtu ili aplikaciji mozzartbet.com.

Igraj u Mozzartu. Budi pobednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija