• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2022

16:21

OPASNOST ZA PARTIZAN! Rival crno-belih u Ligi Konferencija se SILNO POJAČAO!

Starsportphoto

Fudbal

OPASNOST ZA PARTIZAN! Rival crno-belih u Ligi Konferencija se SILNO POJAČAO!

Podeli vest

Partizanov protivnik u D grupi Lige konferencija, ekipa Slovacko angažovala je pojačanje iz turske Kašimpase

Dres Slovackog u nastavku sezone nosiće štoper Tomaša Bržečku (28), koji je izgubio mesto u sastavu turske Kasimpaše.

Uprava češkog kluba je činila napore kako bi na vreme registrovala štopera i omogućila treneru Martinu Svediku da Bržečku ima na raspolaganju već protiv Partizana.

- On je igrač koji se vraća u poznato okruženje - rekao je sportski menadžer, Makedonac Veliče Šumulikoski za klupski sajt.

Defanzivac je bio voljan da se vrati u Slovacko, odakle je pre četiri godine prešao u Jablonec, a zatim u Tursku. U redovima istanbulskog tima nisu računali na Tomaša za ovu sezonu i on je dobio dozvolu da traži novi klub. Problem je bio što je imao ugovor do sledećeg leta i Kasimpaša nije htela da ga pusti besplatno.

Dolazak Bržečke će rasteretiti iskusnog Mihala Kadleca, Stanislava Hofmana i Vlastimila Daničeka, koji ponekad moraju da se odmore u zahtevnom programu.

- Kada nemate širok sastav, morate da platite ceh u nekom takmičenju. Zato sam želeo da dovedemo još dva igrača, s obzirom na pomenute stvari i ambicije. Ali to nije samo moj posao. Ako se ne slažemo, idemo dalje. Klub kao što je Slovacko ne može čak ni da udvostruči kvalitet svih pozicija - rekao je trener Slovackog Svedik.

Čelnici Slovackog i dalje tragaju za centralnim veznim.

- Mi nismo klub koji će da poludi. Nećemo da trošimo novac ne misleći da li ćemo moći da preživimo sledeće godine. Znamo šta radimo i šta želimo. Kada nekoga dovedemo, mora da nam pomogne u budućnosti. Bez obzira da li igramo u grupi Lige konferencije. Imamo koncept koji ćemo pratiti. I naredna sezona će biti izazovna - istakao je Šumulikoski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija