• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.09.2022

23:33

HRVAT VODIO SRBE I TORINO DO POBEDE! Piksijevi puleni se radovali!

Tanjug

Fudbal

HRVAT VODIO SRBE I TORINO DO POBEDE! Piksijevi puleni se radovali!

Podeli vest

Fudbaleri Torina pobedili su večeras na svom terenu Leće sa 1:0, u utakmici petog kola italijanske Serije A

Jedini gol, vredan sva tri boda, postigao je Nikola Vlašić u 40. minutu. Torino je upisao treću pobedu u šampionatu i šesti je na tabeli sa deset bodova, dok je Leće na 17. poziciji sa dva osvojena boda.

U narednom kolu, Torino gostuje Interu, a Leće dočekuje Moncu. U startnoj postavi u ekipi Torina našli su se Vanja Milinković Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić.

Foto: Tanjug

 

Ranije danas fudbaleri Atalante pobedili su u gostima ekipu Monce sa 2:0, u utakmici petog kola italijanske Serije A. Atalanta je upisala četvrtu pobedu u šampionatu i trenutno je prva na tabeli sa 13 bodova, dva više od Napolija i Milana, dok je Monca i dalje bez bodova i zauzima poslednje mesto.

Tim iz Bergama poveo je golom Rasmusa Hejlunda u 57. minutu, a pitanje pobednika na ovom meču rešeno je osam minuta kasnije pošto je Marlon poslao loptu u sopstvenu mrežu. Atalanta će u narednom kolu Serije A dočekati Kremoneze, dok će Monca prve bodove pokušati na upiše na gostovanju Lećeu.

Igrači Salernitane i Empolija odigrali su nerešeno 2:2. Empoli je poveo golom Martina Satrijana u 31. minutu, osam minuta kasnije je izjednačio Paskvale Macoki i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Bulaje Dija je pogotkom u 61. minutu preokrenuo rezultat u korist domaćeg tima, ali je bod Empoliju doneo Sam Lamers golom u 81. minutu. Salernitana je deseta na tabeli italijanskog šampionata sa šest bodova, dok je Empoli na 15. poziciji sa dva boda manje.

Serija A, 5. kolo
Monca – Atalanta 0:2 (0:0)
Hojlund 57, Marlon 65ag
Salernitana – Empoli 2:2 (1:1)
Mazoki 39, Dia 61 – Satriano 31, Lamers 81
Torino – Leće 1:0

Nedelja:
Kremoneze – Sasuolo 0:0
Specija – Bolonja 2:2 (1:1)
Bastoni 45+2, Shauten 54ag – Arnautović (7,64)
Verona – Sampdorija 2:1 (2:1)
Audero 44ag, Doig 45+3 – Kaputo 40
Udineze – Roma 4:0 (1:0)
Udogi 5, Samardžić 56, Pereira 75, Lovrić 82

Subota:
Fiorentina – Juventus 1:1 (1:1)
Kuame 29 – Milik 9
Milan – Inter 3:2 (1:1)
Leao 28, 60; Žiru 54 – Brozović 21, Džeko 67
Lacio – Napoli 1:2 (1:1)
Zakanji 4 – Kim Min-Je 38, Kvaratskelija 61

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan
Društvo

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će, prema obećanju izvođača, 15. oktobra biti završeno iskopavanje desne cevi u tunelu “Munjino brdo” na poslednjoj deonici autoputa između Pakovraća i Požege, a 23. novembra na levoj cevi čime će taj tunel kompletno biti prokopan.

01.09.2024

13:21

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija