• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2022

11:41

HIT! BATISTUTA UČI SRPSKI: SARMA, KAFANA... Legendarni napadač pričao o Mihajlovići, Zvezdi,  Srbiji, životu na selu...

ATAIMAGES

Fudbal

HIT! BATISTUTA UČI SRPSKI: SARMA, KAFANA... Legendarni napadač pričao o Mihajlovići, Zvezdi, Srbiji, životu na selu...

Podeli vest

Gabrijel Batistuta (53), čuveni "Batigol", jedan od najboljih fudbalskih napadača svih vremena stigao je u Beograd

Naravno, razgovor sa predstavnicima medija nije prošao bez podsećanja na kultni film "Kad porastem biću Kengur", gde izvesni Baron priča kako je upoznao Gabrijela Batistutu, koji ga je zamolio da mu dovede crnog Juga iz Kragujevca. Batistuta je otkrio da li zaista vozi juga.

- Ne vozim, živim i radim na selu. Tamo imam jedan pikap, ali ne znam koje je marke - nasmejao se Batistuta.

Sarma, kafana...

Inače, po dolasku u Beograd je bio na ručku sa Acom Lukasom, pa su ga novinari upitali da li je stigao da upozna Cecu.

- Obično putujem svetom i razumem makar po jednu reč, ovde ništa nisam razumeo. Ni da, ni ne. I nažalost nisam upoznao Cecu, ali ono što mi se najviše sviđa u Beogradu jesu ljudi - rekao je Batigol koji je stigao da nauči neke reči na srpskom: hvala, sarma, kafana...

Foto: Starsportphoto

 

Batistuta je pričao o Crvenoj zvezdi, Siniši Mihajloviću, kao i protivnicima Srbije na predstojećem Mundijalu.

- Zvezda je te 1991. godine osvojila KEŠ, ali to tada nisam znao jer sam upravo te godine došao u Italiju. U to vreme nisam bio upoznat sa igračima, ali sada imaju odličan tim i igraju dobro. Lično poznajem Sinišu Mihajlovića i velike igrače koji su ponikli u ovoj zemlji. Za Svetsko prvenstvo Srbija ima tešku grupu, ali teška je i za Brazil, ali i za Švajcarsku. Poznajem ih sve.

Foto: ATAIMAGES

 

Navodno Batistutin najstariji sin radi u fotokopirnici,a on je otkrio da li je to istina. 

- Da, istina je, ali ne radi najstariji u fotokopirnici. Najstariji je glumac, drugi sin je sa mnom na selu gde mi pomaže, treći sin je taj koji je odlučio da radi u fotokopirnici, dok je četvrti odlučio da bude fudbaler.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Za vas su svi legende. Legenda kaze da...... ali ona nemora biti istina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17