• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2022

12:58

OGLASIO SE RONALDO! Objavio NJENU sliku i EMOTIVNOM porukom rastužio i raznežio svet! (FOTO)

reuters

Fudbal

OGLASIO SE RONALDO! Objavio NJENU sliku i EMOTIVNOM porukom rastužio i raznežio svet! (FOTO)

Podeli vest

Brojni britanski, ali i sportisti širom sveta odaju počast kraljici Elizabeti II koja je preminula u četvrtak. To je učinila i fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo

Poruke saučešća iz sveta sporta stižu od trenutka kada je Bakingemska palata objavila da je kraljica Elizabeta II preminula.

Oglasio se emotivnom porukom i Kristijano Ronaldo, koji gotovo nikada na svoje društvene mreže ne postavlja nekoga koji nije član njegove porodice ili prijatelj.

 

 

 

 

- Sedam godina moje karijere igrao sam u Premijer ligi, tako da je ovo moja osma sezona života u Engleskoj. Tokom svih ovih godina, osećao sam večnu ljubav Ujedinjenog Kraljevstva prema svojoj kraljici i koliko je Njeno Veličanstvo bilo i zauvek će biti važno za britanski narod. Ovo je veliki gubitak za zemlju koju sam naučio da zovem domom. Moje misli i molitve su sa kraljevskom porodicom.

Nije Ronaldo jedini...
 

Svi klubovi Premijer lige su objavili poruke kojima odaju počast kraljici, a liga je navela da je "duboko ožalošćena" njenom smrću. "Naše misli su sa kraljevskom porodicom i svima širom sveta koji žalje zbog gubitka Njenog Veličanstva", saopštila je liga.

Navijači Vest Hema su posle minuta ćutanja zapevali himnu "Bože čuvaj kraljicu", kapiteni fudbalskih reprezentacija Engleske Hari Kejn i Lija Vilijmson su opisali kraljicu kao "neverovatnu inspiraciju" i "svetlost tako sjajnu da nam je dala nadu kada se činilo da je nema".

 

 

Od kraljice se oprostio i legendarni brazilski fudbaler Pele.

- Veliki sam poštovalac kraljice Elizabete Druge otkako sam je prvi put lično video 1968. godine, kada je došla u Brazil da svedoči o našoj ljubavi prema fudbalu i iskusila magiju prepune Marakane. Njena dela su obeležila generacije -naveo je Pele.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija