• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Beta

10.09.2022

21:23

UBEDLJIV TRIJUMF! TSC silan protiv Kolubare!

Starsportphoto

Fudbal

UBEDLJIV TRIJUMF! TSC silan protiv Kolubare!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a pobedili su večeras u Bačkoj Topoli gostujuću Kolubaru sa 3:1, u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

Trostruki strelac bio je Martin Mirčevski, koji je golove postigao u 23, 64. i 71. minutu. Jedini gol za gostujući tim postigao je Haris Kadrić u 88. minutu.

Ekipa iz Bačke Topole ima pet pobeda i treća je na tabeli sa 20 bodova. Kolubara je pretrpela drugi uzastopni poraz, ukupno četvrti i sa 15 bodova zauzima osmo mesto. 

Fudbaleri Napretka pobedili su na svom terenu u Kruševcu kragujevački Radnički 1923 sa 1:0. Jedini gol postigao je Dejan Kerkez u 33. minutu.

Napredak je zabeležio treću uzastopnu pobedu i ima 11 bodova na devetom mestu na tabeli.

Kragujevački tim je vezao četvrti poraz, ukupno šesti u ligi, pa na 13. mestu ima devet bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija