• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

11.09.2022

15:33

EKSKLUZIVNO! Informer u Firenci! Neviđeni snimci, intervjui sa Jovićem, Milenkovićem, Terzićem i Sofijom Milošević

Informer

Fudbal

EKSKLUZIVNO! Informer u Firenci! Neviđeni snimci, intervjui sa Jovićem, Milenkovićem, Terzićem i Sofijom Milošević

Podeli vest

Bliži se fudbalsko Svetsko prvenstvo u Kataru, pa je ekipa Informera poput selektora Dragana Stojkovića Piksija koji gotovo svakog vikenda obilazi po jednog reprezentativca ili grupu igrača iz nacionalnog tima, rešila da "skokne" do Firence i "najsrpskijeg" inostranog kluba - Fiorentine.

U trenutku kad smo planirali i organizovali put "ljubičasti" su brojali četvoricu igrača sa Piksijevog spiska. Iskusni Matija Nastasić je u međuvremenu, poslednjeg dana prelaznog roka, napustio Fiorentinu, pa smo o pripremama za Mundijal, ali i trenutnom stanju i klupskim ambicijama razgovarali sa Nikolom Milenkovićem, Lukom Jovićem i Aleksom Terzićem.

Već ste imali prilike da vidite kakva je atmosfera vladala oko stadiona "Artemio Franki" pred derbi 5. kola Serije A sa Juventusom i šta danas navijači Fiorentine misle o napadaču torinskog kluba i njihovom nekadašnjem ljubimcu - Dušanu Vlahoviću.

Narednih dana objavićemo ekskluzivne snimke iz trening centra "Viole", kao i iz teretane gde pomenuti srpski trio vežba skoro svakog dana. Ispričali su nam kako teku njihovi radni dani, ali i čime vole da prekrate vreme kad nisu na terenu. Otkrili su nam zanimljive detalje o Firenci, o psihološkoj pripremi za Mundijal i ličnim ambicijama.

Foto: Informer

Luka Jović i Sofija Milošević

Osim ekskluzivnih snimaka iz trening centra Fiorentine, narednih dana videćete još luđe kadrove kako se Luka Jović i njegova atraktivna supruga, manekenka Sofija Milošević kreću po Firenci koja uvek vrvi od turista. Sofija nam je u ekskluzivnom intervjuu otkrila kakav je Luka van terena, da li kući donosi posao, ali i kako ona podnosi profesionalne uspehe i krize svog supruga, česte selidbe i "život u koferu".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17