• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2022

18:30

SJAJNA VEST ZA PIKSIJEVE ORLOVE! Švedska ZNATNO OSLABLJENA stiže na megdan Srbiji!

Starsportphoto©

Fudbal

SJAJNA VEST ZA PIKSIJEVE ORLOVE! Švedska ZNATNO OSLABLJENA stiže na megdan Srbiji!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije ugostiće Šveđane u Ligi nacija

Lošim rezultatima u dosadašnjem toku Lige nacija, selekcija Švedske izgubila je sve šanse da osvoji prvo mesto u Ligi B, grupa 4, pošto ima sedam bodova manje na dva kola pre kraja takmičenja.

Zato je pitanje sa kakvim će timom selekcija Tri Krune doputovati u Beograd na megdan Orlovima, koji i dalje imaju priliku da svrgnu sa trona Norvešku, od koje imaju tri boda manje.

Šveđanima je ostalo da odigraju meč sa Srbijom u Beogradu 24. septembra, a onda i sa Slovenijom na svom terenu tri dana kasnije.

Skandinavcima meč na stadionu "Rajko Mitić" nije ni važan, koliko jeste Orlovima, koji samo pobedom ostaju u trci da u Oslu tri dana kasnije odlučuju sa Norveškom ko će na prvo mesto i prolazak u Ligu nacija A.

Foto: Tanjug/AP

detalj sa meča Švedska-Srbija

Švedska će protiv Srbije biti oslabljena za važan tandem. Sigurno neće igrati vezista AZ Alkmara Jesper Karlson, koji se povredio i neće se vratiti na teren pre oktobra, preneli su švedski mediji.

Osim njega, molbu da preskoči gostovanje Orlovima poslao je i vezista Specije Albin Ekdal, koji se takođe oporavlja od povrede, pa je zato tražio poštedu.

Selektori Srbije Dragan Stojković i Švedske Anderson još uvek nisu objavili kandidate za reprezentativne akcije, krajem meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija