• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

07:59

AMERIKANCI U ŠOKU, SRBIN PRAVIO ČUDA NA GOLU! 4 odbrane za 25 sekundi, zaustavio penal... (VIDEO)

printscreen

Fudbal

AMERIKANCI U ŠOKU, SRBIN PRAVIO ČUDA NA GOLU! 4 odbrane za 25 sekundi, zaustavio penal... (VIDEO)

Podeli vest

Srpski golman Đorđe Petrović briljirao je na golu Nju Ingland Revolušna, iako je njegov tim poražen od Hjuston Dinama rezultatom 3:1

Petrović se vrlo brzo adaptirao na MLS nakon što je zimus stigao iz Čukaričkog. Još jendom je pokazao da je jedan od najboljih golmana. 

Protiv Hjustona je najpre odbranio penal, u 33. minutu, da bi u 70. za 25 sekundi upisao čak četiri odbrane. Bio je poput hobotnice na golu.Na kraju je imao čak osam odbrana!

 

Pošto je Nju Ingland izjednačio rezultat na 1:1, domaći su krenuli da vrše opsadu njegovog gola, pa je za 25 sekundi odbranio čak četiri udarca protivnika. Branio je tri udarca sa male udaljenosti, pa za kraj i jedan sa distance i oduševio navijače.

To nije bilo dovoljno za pobedu jer su njegovi igrači u 76. opet napravili jedanaesterac za Pikoa, koji nije napravio, da bi deset minuta kasnije isti igrač postavio konačan rezultat.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija