• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.09.2022

10:06

SNIMAK DIVLJANJA NAVIJAČA OBIŠAO SVET! Gađali se bakljama i raketama na meču LŠ! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

SNIMAK DIVLJANJA NAVIJAČA OBIŠAO SVET! Gađali se bakljama i raketama na meču LŠ! (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Olimpika i Ajntrahta bacali su minule noći dimne bombe i baklje na stadionu "Velodrom" pre i tokom meča dva kluba u drugom kolu Lige šampiona, prenose francuski mediji

Lokalna policija navodi da su incidenti počeli uoči početka meča kada su navijači nemačkog kluba bacali baklje na tribinu gde su bile smeštene domaće pristalice, koje su uzvratile istom merom.

Na tribinama je bilo oko 3.000 nemačkih navijača, koji su prethodno u pratnji policije sigurno stigli na stadion "Velodrom".



Incidenata na tribinama je bilo i tokom utakmice, pošto su pristalice Ajntrahta nacističkim pozdravima izazivale navijače Olimpika. Francuski mediji podsećaju da je ovaj meč bio označen kao visokorizičan, pošto su se pristalice dva kluba dva dana sporadično sukobljavale u centru grada.

Utakmica je na kraju završena pobedom Ajntrahta od 1:0.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija