• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

20:42

LEKCIJA ZA DINAMO NA SAN SIRU! Milan RAZBIO Hrvate i došao do POBEDE u Ligi šampiona! (FOTO)

Tanjug/AP

Fudbal

LEKCIJA ZA DINAMO NA SAN SIRU! Milan RAZBIO Hrvate i došao do POBEDE u Ligi šampiona! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Milana savaladali su Dinamo Zagreb sa 3:1 (1:0) u drugom kolu grupne faze Lige šampiona

Upisao je Dinamo veliku pobedu u prvom kolu protiv Čelsija. Nadali su se na Maksimiru da će isto uspeti da urade i protiv Milana na San Siru, ali Rosoneri za razliku od Plavaca nisu dozvolili iznenađenje već su pred svojim navijačima upisali prvu pobedu u Ligi šampiona ove sezone - 3:1 (1:0). 

Nije želeo Stefano Pioli da se kocka već je na teren poslao najbolji sastav, a ofanzivan pristup doneo je rezultat tek u 45. minutu kada je Olivije Žiru iz penala doneo prednost Rosonerima. Tek što je počelo drugo poluvreme već je bilo 2:0, a strelac Aleksis Salemakers. 

Foto: Tanjug/AP

Ipak, Modri se nisu predavali, a igrač za velike utakmice Mislav Oršić je u 56. minutu smanjio rezultat i doneo nadu svom timu. Radost je trajala kratko budući da je Toamas Pobega u 77. postigao svoj prvi pogodak u elitnom društvu i osigurao tri boda Rosonerima. 

U isto vreme Šahtjor iz Donjecka remiziralo je sa Seltikom 1:1 (1:1). Ovaj meč je zbog ratnog stanja u Ukrajini igran u Poljsko, Škoti su poveli nakon autogola Bondarenka u 10. minutu, a konačan rezultat postavio je Mudrik u 29. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija