• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2022

09:59

ZVEZDA I PARTIZAN PUNE KASU! Trljaju ruke, evo koliko su zaradili!

Starsportphoto

Fudbal

ZVEZDA I PARTIZAN PUNE KASU! Trljaju ruke, evo koliko su zaradili!

Podeli vest

Crvena zvezda i Partizan se u Evropi pored rezultata, bore i za zaradu, a trenutno bolje stoji šampion Srbije iako je u grupnoj fazi LE startovao sa dva poraza

Crvena zvezda se nadala milionskoj zaradi u Ligi šampiona, ali do elite nije mogla. Ipak, plasman u Ligu Evrope doneo je solidnu zaradu koja je do sada ukupno iznosi 11.402.000 evra, i to samo na osnovu rezultata na terenu i desetogodišnjeg koeficijenta, ne računajući prihod od ulaznica. Trenutno je na 36. mestu u Evropi ove sezone.

Ali, u prva dva kola Lige Evrope ta zarada se nije uvećala, s obzirom na to da crveno-beli još nisu osvojili nijedan bod. U Ligi Evrope svaka pobeda donosi 630.000 evra, a remi 210.000.

- Posle Haife je sve krenulo nizbrdo. Moramo da pobedimo sledeću prvenstvenu utakmicu, posle imamo pauzu dve nedelje, to će biti presudno za nas. Fizički nismo dobri, psihički nismo dobri, moramo da se izdignemo iz ovoga, imamo iskusne igrače i dobar tim. Imamo Saleta i Mirka, sad smo odjednom svi pali, krećem od sebe - bio je nezadovoljan Aleksandar Pešić nakon poraza od Trabzona (2:1).

Foto: Starsportphoto

 

S druge strane,  Partizan je od dosadašnjeg učešća u Ligi konferencija, što u kvalifikacijama, što u grupi inkasirao 4.555.500 evra.

Trenutno je na 73. mestu na evropskoj finansijskoj tabeli. U prva dva kola je uspeo da zaradi 332.000 evra, jer je oba puta remizirao. Nerešen rezultat u Ligi konferencija donosi zaradu od 166.000 evra, dok pobeda donosi pola miliona evra.

- Neću da dajem ocene! Igrači znaju kako su odigrali, ovo je motiv ekstra, trebaju da uživaju večeras u ovoj partiji! Ipak, čeka nas teška utakmica, putovanje u Surdulicu i moramo da mislimo na taj meč! Bili smo bliži pobedi. Vidi se napredak kod momaka, ali treba da zaborave ovu utakmicu, ako budu uspeli ovo u narednom periodu, onda će dokazati da su pravi profesionalci - kazao je Petrić posle meča sa Nicom.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija