• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2022

22:02

NOVI KAZEMIRO STIGAO NA BRDO! Čukarički predstavio OGROMNO pojačanje! (FOTO)

FKČukarički.rs

Fudbal

NOVI KAZEMIRO STIGAO NA BRDO! Čukarički predstavio OGROMNO pojačanje! (FOTO)

Podeli vest

Novi fudbaler Čukaričkog Sambu Sisoko izjavio je da će na Banovom brdu pokušati da sledi primer Muhameda Badamosija

I Sisoko i Badamosi stigli su u Čukarički na pozajmicu s pravom otkupa iz belgijskog Kortrajka.

Napadač iz Gambije najbolji je strelac Superlige Srbije sa devet golova, a Sisoko je istakao da je njegov saigrač mnogo napredovao dolaskom među "brđane".

- Badamosi mi je pričao samo pozitivno o Čukaričkom, to je svakako jedan od razloga što sam se lakše odlučio za dolazak u Srbiju. Na svom primeru je pokazao da je odlazak na pozajmicu bio odličan potez. Postigao je samo jedan gol prošle sezone u Belgiji, ovde je dao već devet, prvi je strelac lige. Jednostavno, dobio je prostora da igra i to je iskoristio na najbolji mogući način. Trudiću se da sledim njegov primer. Pričali smo mnogo. Video sam sve njegove golove, mnogo je napredovao u Čukaričkom za kratko vreme - izjavio je Sisoko za zvanični sajt Čukaričkog.

 

 

Mladi reprezentativac Malija istakao je da je broj 14 na dresu izabrao zbog Brazilca Kazemira koji se proslavio u Real Madridu, a sada nastupa za Mančester junajted.

- Broj četrnaest nisam izabrao slučajno. Obožavam da gledam Kazemira, trudim se da ''skidam'' njegove poteze, on je idealan model igrača na mojoj poziciji - rekao je Sisoko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija