• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2022

12:43

DUŠKA TOŠIĆA ZA PREDSEDNIKA! Navijači slavnog kluba preklinju za pomoć!

Starsportphoto

Fudbal

DUŠKA TOŠIĆA ZA PREDSEDNIKA! Navijači slavnog kluba preklinju za pomoć!

Podeli vest

Taman kada su mnogi pomislili i ponadali se da se OFK vraća u život, dočekala ih je surova realnost i saznanje da je nekada stabilni član elitnog ranga pred gašenjem

Još jednom se ispostavilo da je OFK Beograd u veoma teškoj situaciji, a navijači koji ga bodre i u Srpskoj ligi grupa Beograd smatraju da je sada samo na korak od gašenja.

Upalio se alarm, korenite promene su preko potrebne, a velikan jugoslovenskog fudbala vapi za izlazom iz, čini se, bezizlaze situacije!

Foto: instagram/duskotosic

 

 "Kluba prijatelja OFK Beograda" se nadaju da će nekadašnji igrač, a danas menadžer Duško Tošić želeti da se uhvati u koštac sa problemom i pomogne klubu koji mu je bio odskočna daska u karijeri!

 

 

 

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje i fudbaler OFK Beograda, mogao bi da se vrati na mesto sa kojeg je počeo karijeru i započne rekonstrukciju kluba! Želja navijača i ljudi koji vole ovaj klub sa bogatom tradicijom je ogromna, ali ostaje da se vidi šta Tošić misli o svemu tome...

 

 

Duško je okačio kopačke o klin prošle godine, a u bogatoj karijeri igrao je za Verder, Portsmut, Kvins Park Rendžers, Crvenu zvezdu, Betis, Genčerbirligi, Bešiktaš, Gvangžu i Kasimpašu. Odigrao je i 26 mečeva za reprezentaciju Srbije, a ukoliko bi u narednom periodu rešio da pomogne klubu, Tošić bi imao priliku da se oproba u još jednoj ulozi...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 1 godinu

Nema te osobe koja zeli da ulozi u propali OFK Beograd. Nemaju struju, stadion se raspada, igracki kadar jadan i bedan, plate ne primaju mesecima i sad ce neko da dodje i baci pare u bunar bez dna. Koji su motivi Duska Tosica da to uradi. Voli klub. Pa nije lud da sve sto je zaradio tokom karijere procerda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija