• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2022

18:40

MILIONI LAJKOVA ZA REKLAMU DONJEG VEŠA! Ronaldo na terenu NULA, ali na Instagramu CARUJE! (FOTO)

ap photo

Fudbal

MILIONI LAJKOVA ZA REKLAMU DONJEG VEŠA! Ronaldo na terenu NULA, ali na Instagramu CARUJE! (FOTO)

Podeli vest

Kristijano Ronaldo nije sjajno otvorio novu sezonu, pa je i dalje bez postignutog gola u šest utakmica Premijer lige.

Tek u drugom nastupu u Ligi Evrope, protiv moldavskog Šerifa, stigao je do prvog pogotka u sezoni.

Portugalac često igra u smanjenoj minutaži, što je menadžer Mančester Junajteda Erik ten Hag objasnio time da je Ronaldo propustio deo priprema tima, ali i dodao da od njega, nakon što se konačno upisao u strelce u osmoj utakmici sezone, sad očekuje da golovi krenu da pljušte.

Trenutna forma ne utiče mnogo na status koji Ronaldo ima kod svojih fanova pa i ne čudi veliki broj reakcija na svaku njegovu objavu na društvenim mrežama.

 

 

Naravno da ih jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena koristi i u marketinške svrhe.

To je napravio i u poslednjoj objavi kojom reklamira liniju svog donjeg veša. Za tu priliku Ronaldo je iskoristio bokserski ring kao kulisu i objavio fotografiju sebe kao boksera.

Za dva sata fotku je lajkovalo oko dva miliona pratilaca na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija