• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2022

22:40

VLAHOVIĆ UOPŠTE NIJE NAPREDOVAO! Legendarni Juventusov igrač nije imao lepe reči za Srbina!

REUTERS/Massimo Pinca

Fudbal

VLAHOVIĆ UOPŠTE NIJE NAPREDOVAO! Legendarni Juventusov igrač nije imao lepe reči za Srbina!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa nisu sjajno započeli tekuću sezonu, a legenda ovog kluba Klaudio Markizio nije imao lepe reči za igrače "stare dame"

Nekadašnji igrač "stare dame" i biši reprezentativac Italije Klaudio Markizio za Juventus je nastupao 13 godina, a sada mu se nimalo ne sviđa sitaucija u klubu.

Komentarisao je stanje u timu, a nije imao ni lepe reči za reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića.

- Juve je znao da završava sezone u Seriji A i na sedmom mestu, ali niko to nije karatkerisao kao zabrinjavajuće - a baš tu reč je nedavno iskoristio Leonardo Bonuči. Kada pogledate Dušana Vlahovića, on nije uopšte napredovao od dolaska iz Fiorentine - rekao je Markizio.

Foto: Reuters / Giorgio Perottino

Klaudio Markizio

Za njega je trenutna igra Juventusa loša, a situaciju je okarakterisao kao veoma zabrinjavajuću.

Misli Markizio da potoji jaz između igrača, trenera i kluba.

- Problem nije u tome što Juve gubi, to je nešto što se dešava. Međutim, poraz od Monce bez udarca u okvir gola... Postoji totalni jaz između ekipe, trenera i kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

nije Vlahovic kreiv sto idiot trener ne zna eda vodi ekipu ,nadam se da ce ga najuriti najhitnije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija