• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

08:22

DUŠAN TADIĆ IZGLEDA SRAMNO... Brutalne UVREDE na račun KAPITENA SRBIJE!

AP Photo/Claude Paris, Stock / Peđa Milosavljević

Fudbal

DUŠAN TADIĆ IZGLEDA SRAMNO... Brutalne UVREDE na račun KAPITENA SRBIJE!

Podeli vest

Legendarni holandski fudbaler Vesli Snajder žestoko je kritikovao igre i formu kapitena Ajaksa Dušana Tadića

Promene koje su se dogodile tokom leta u Ajaksu ostavile su velike posledice na čitav tim pa tako i Dušana Tadića. Srpski reprezentativac je kod novog trenera Alfreda Štrojdera dobio novu ulogu, igra više po desnom boku što mu po golgeterskom učinku očigledno ne odgovara. 

Duša Tadić na udaru

Kapiten Kopljanika je u novoj sezoni odigrao deset utakmica, još uvek nije postigao pogodak. Istina, podelio je pet asistencija, ali bez obzira na to Dušan Tadić postao je meta holandskih medija. Tamošnja legenda, Vesli Snajder, žestoko je prozivao srpskg reprezentativca nakon poraza Ajaksa od AZ Alkmara u poslednjem kolu Eredivizije. 

Foto: Starsportphoto

Dušan Tadić

- Njegova forma počinje da izgleda sramno, kao da je potpuno ostao bez nje. U ovom momentu morate da ga izvučete iz ovakve situacije tako što ćete ga stavite na klupu - rekao je Vesli Snajder. 

Foto: AP Photo/Luigi Vasini

Ipak, mnogi smatraju da Tadić nije zaslužio takav odnos kluba prema njemu budući da je za prethodne četiri sezone bio jedan od najboljih igrača Kopljanika. Kapiten Ajaksa je na 204 utakmice postigao 92 gola i podelio 96 asistencija. 

Bez obzira na sve to, Vesli Snajder smatra da je vreme da Dušan Tadić ode "na hlađenje" i u budućnosti utakmice počinje sa klupe. 

- Razumem ja da je on kapiten, ali on to može da bude i van terena, zar ne? Onda si vrhunski kapiten. Nije problem što ga neće biti na terenu, jer je tu proveo dosta vremena. Da sam tako igrao ja bih sugerisao treneru: 'samo me ostavi na klupi - porućio je legendarni Holanđanin. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija