• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

13:41

PODRHTAVAJU APENINI - STANKOVIĆ STIŽE NA KLUPU VELIKANA! Bivši trener ZVEZDE na pragu novog POSLA!

Starsportphoto

Fudbal

PODRHTAVAJU APENINI - STANKOVIĆ STIŽE NA KLUPU VELIKANA! Bivši trener ZVEZDE na pragu novog POSLA!

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde nalazi se među 12 najtraženijih stručnjaka na svetu, a da su bez posla

Otišao je Dejan Stanković iz Crvene zvezde nakon trećeg neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona i od tada je bez posla. Još uvek nije poznato kada će i gde nastaviti karijeru, ali po svoj prilici legendarni fudbaler će novi angažman pronaći u Serija A. 

Šuškalo se polsednjih dana da bi mogao da nasledi Simonea Inzagija na klupi Intera, ali je italijanski strateg, makar za sada, siguran. Ponovo se u priču uključila i Sampdorija koja bi svakog sata mogla da otpusti Marka Đampaola, a sve to je bio povod da "Gazeta delo Sport" sastavi listu od 12 aktivnih trenera koji su u ovom momentu bez posla, a mogu na klupu Intera i Juventusa. 

Foto: Starsportphoto

Na listi se nalazi i Dejan Stanković, koji bi vrlo verovatno nasledio Inzagija na Đuzepe Meaci, dok su šanse da preuzme Staru damu iz Torina realno male. Uz njega tu su još i Kike Setjen, Rafa Benzitez, Horhe Sampaoli, Marselo Bjelisa, Ole Gunar Solskjer, Joakim Lev, Paolo Souza, Klaudio Ranijeri, Maurisio Poketino, Tomas Tuhel i Zindein Zidan. 

Makar za sada, promena na klupi Intera i Juventusa neće biti, ali to ne umanjuje šanse da se Stanković oproba u Seriji A. Mediji iz Đenove javljaju da je bivši trener Zvezde, uz Danijelea De Rosija i Klaudija Ranijerija prvi izbor za novog trenera Sampodrije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija