• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2022

21:30

(SASTAVI) TOTALNA OFANZIVA SRBIJE PROTIV ŠVEĐANA! Piksi sa DVOJICOM NAPADAČA juri prvo mesto i plasman u A diviziju!

Starsportphoto©

Fudbal

(SASTAVI) TOTALNA OFANZIVA SRBIJE PROTIV ŠVEĐANA! Piksi sa DVOJICOM NAPADAČA juri prvo mesto i plasman u A diviziju!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije sutra od 20:30 na Marakani dočekuju Švedsku u okviru novog kola Lige nacija

Došli smo do kraja novog ciklusa Lige nacija! Pred fudbalerima Srbije ostalo je još 180 minuta da izbore plasman među evropsku elitu i plasira se u A diviziju. Švedska je prva prepreka na putu Orlova ka cilju koji je postavljen pred početak takmičenja, a samo pobeda četi Dragana Stojkovića Piksija ostavlja šanse za prvo mesto. 

Orlovi su u prvom kolu poraženi od Norveške, tako su sami sebi "pucali u noge", te do kraja nemaju pravo na grešku. Dve pobede do kraja Lige nacija bi mogle da donesu Srbiji prvo mesto, a da bi se razmišljalo o meču odluke u Oslu potrebno je prvo pobediti Švedsku na Marakani. 

Dragan Stojković Piksi je danas na konferenciji za medije istakao da će na teren poslati najbolje što Srbija ima. Ako je suditi po dosadašnjim utakmicama, čini se da iznenađenja u startoj postavi neće biti, a da će Orlovi protiv Šveđana igrati sa dvojicom napadača - Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem. 

Foto: Starsportphoto©

To bi moglo da otvori prostora za Dušana Tadića koji će igrati na svojoj omiljenoj poziciji - iza špica. Sergej Milinković-Savić bi po tom scenariju bio "povučen" na sredinu terena i imao bi zadatak da iz dubine kreira igru naše reprezentacije. Društvo bi mu, u srcu tima, pravio Saša Lukić koji će dobiti prednost u odnosu na Nemanju Gudelja. Vezista Sevilje ima problema sa stomačnim virusom i teško je očekivati da će sutra biti na terenu. 

Po bokovima će delovati standardni Darko Lazović i Filip Kostić, dok je odbrana gotovo sigurna. Levo će delovati Strahinja Pavlović, desno Miloš Veljković, dok će mesto centralnog štopera pripasti Stefanu Mitroviću. Na golu bi trebao da bude Vanja Milinković-Savić koji ima sve veće poverenje selektora Stojkovića. 

Potencijalni sastav Srbije protiv Švedske - Vanja Milinković-Savić - Veljković, Stefan Mitrović, Pavlović - Lazović, Lukić, Sergej Milinković-Savić, Kostić - Tadić - Vlahović, Aleksandar Mitrović!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija