• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.09.2022

17:10

NE BRINU GA LOŠI REZULTATI: Selektor Engleske ubeđen da je on prava osoba da vodi Albion na Mundijalu!

Fudbal

NE BRINU GA LOŠI REZULTATI: Selektor Engleske ubeđen da je on prava osoba da vodi Albion na Mundijalu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt izjavio je da je uveren da je on prava osoba da predvodi ekipu na Svetskom prvenstvu u Kataru

Engleska je na prethodnom Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine stigla do polufinala, a na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu bila je finalista. Međutim, ekipa je u petak izgubila od Italije 0:1 i iz Lige nacija A ispala je u Ligu nacija B.

Pojedini engleski navijači koji su gledali utakmicu na San Siru u Milanu zviždali su Sautgejtu posle pete uzastopne utakmice bez pobede.

- Tako trenutno stoje stvari i to moram da prihvatim. Mislim da sam ja prava osoba da predvodim ekipu u Kataru. Mislim da je na taj način stabilnije, bez sumnje. Ne mislim da je igra bila toliko loša, ali znam će biti podsmeha samo zato što imamo niz poraza. Ali, moramo da odvojimo leto i okolnosti iz tog perioda od ove utakmice - rekao je Sautgejt, a preneo Skaj.

Upitan da li i dalje veruje da će ekipa "kliknuti", odnosno zaigrati najbolje kada to bude najpotrebnije, selektor je rekao: "Da, bez sumnje".

- Igramo i igrali smo protiv vrhunskih ekipa i zbog toga ćemo biti bolji. Posebno mladi igrači, iz tih mečeva su mnogo naučili. U prošlosti smo imali niz prijateljskih i drugih utakmica, posle kojih smo išli na turnire gde smo nailazili na vrhunske protivnike i to nas je prilično često stizalo. Sada znamo koji je to nivo, znamo šta moramo da popravimo i bićemo bolji jer smo imali ovoliko kvalitetnih mečeva - naveo je Sautgejt.

Foto: Reuters

Hari Kejn i Sautgejt

Kapiten Engleske Hari Kejn rekao je da navijači ne treba da paniče zbog loših rezultata uoči Svetskog prvenstva, pošto niko u ekipi ne paniči.

- Mi ne paničimo, znamo da moramo da napredujemo. Naravno da razumem frustraciju navijača. Bio sam navijač Engleske, to sam i dalje, bez obzira da li igram. Ako budemo imali dobar turnir, nisam siguran da li će ljudi biti zabrinuti zbog rezultata od letos i to je najvažnije. Moramo da se popravimo, znamo to - naveo je kapiten Totenhema i nastavio:

- Navijači su uvek sjajni i podržavaju nas. Znam da će biti tamo i u ponedeljak (protiv Nemačke na Vembliju), da će nas podržavati i svi će biti uzbudjeni zbog Svetskog prvenstva, bez obzira šta da se desi. Nadam se da možemo da im se odužimo dobrim rezultatima - istakao je Hari Kejn.

Svetsko prvenstvo održaće se od 20. novembra do 18. decembra u Kataru. Engleska će igrati u Grupi B sa Iranom, SAD i Velsom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija