• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2022

15:04

MIHA DOBIO ZASTAVU SRBIJE OD NAVIJAČA BOLONJE! Svaka čast, pokazali su koliko poštuju Srbina! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

MIHA DOBIO ZASTAVU SRBIJE OD NAVIJAČA BOLONJE! Svaka čast, pokazali su koliko poštuju Srbina! (VIDEO)

Podeli vest

Siniša Mihajlović je pre nekoliko dana dobio otkaz, više nije trener Bolonje, a od njega su se navijači oprostili kako dolikuje

Siniša Mihajlović je nedavno dobio otkaz zbog loših rezultata kluba, a njegova supruga Arijana je na Instagramu podelila video susreta sa navijalima.

Zastava Srbije za Sinišu

Navijači ga, naravno, nisu zaboravili! Fanovi Bolonje su Siniši poklonili zaustavu Srbije i plaketu. 

- Nosili smo je kroz celu Italiju od početka vašeg puta ovde i odlučili smo da vam je damo sa našim potpisima - rekli su navijači Srbinu.

Foto: printscreen

 

Srpski trener se samo nasmejao i rekao: 

- Sad mogu da je nosim kući kada više ovde nema Srba!

Foto: printscreen

 


Miha je Bolonju trenirao od januara 2019. do septembra ove godine, kada je dobio otkaz posle pet kola nove sezone.

- Nikad nisam bio licemer, neću biti ni sada, ne razumem ovaj izuzetak. Prihvatio sam kao što profesionalac to i čini, ali mislim da je situacija apsolutno bila pod kontrolom i mogla je da se popravi. Ljudi iz uprave nisu imali isto mišljenje. Tek smo u petom kolu, teško mi je da shvatim da je sve to zavisilo od poslednjih rezultata i pozicije, to nije odluka koja je dugo visila nad glavom. Tako loša odluka. 

Foto: printscreen

Siniša Mihajlović

- Dobrog sam zdravlja i ono stalno napreduje. Ne brinem više toliko o sebi. Povremeno idem na provere. Pratio sam sve treninge poslednjih nedelja, moja jedina mana je što nisam smeo da se izlažem jakom suncu previše sati. Ali nisam propustio ni dan. Ništa me ne sprečava da radim i budem na klupi. Ovo nije vreme za analizu fudbala iz poslednjeg perioda, transfera, i odluka uprave sa kojima se nisam slagao. Sada, sećajući se mnogih posebnih i nezaboravnih momenata, želim da vam kažem hvala. Hvala strastvenim navijačima Bolonje. Klubu, sa nekim legitimnim izuzecima prema meni. Predsedniku Saputu koji mi je omogućio da radim tri i po godine i pokazao dugoročno poverenje - rekao je Siniša posle poraza.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17