• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2022

10:11

EUFORIJA, SRBIJA NA NOGAMA! Počelo "loženje" pred Katar, navijači u transu! "Ispisuje dete sa košarke, upisuje na fudbal"

reuters

Fudbal

EUFORIJA, SRBIJA NA NOGAMA! Počelo "loženje" pred Katar, navijači u transu! "Ispisuje dete sa košarke, upisuje na fudbal"

Podeli vest

Fudbaleri Srbije savladali su Norvešku u Oslu (2:0), plasirali se u A diviziju Lige nacija, obezbedili drugi šešir pred žreb za Evropsko prvenstvi i ostavili navijače bez teksta

Fudbaleri Srbije savladali su Norvešku u Oslu (2:0), plasirali se u A diviziju Lige nacija, obezbedili drugi šešir pred žreb za Evropsko prvenstvi i ostavili navijače bez teksta

Golove za Srbiju postigli su Dušan Vlahović u 42. i Aleksandar Mitrović u 54. minutu. Srbija je Grupu 4 završila na prvom mestu sa 13 bodova, Norveška je druga sa 10, Slovenija je treća sa šest, dok u Ligu nacija C odlazi Švedska sa četiri boda.

Počela je euforija među navijačima na društvenim mrežama, maksimalno "loženje" pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Nema dileme, Orlovi nisu mogli da naprave bolju uvertiru pred Mundijal.

Navijači su oduševljeni, a neki i iznenađeni maestralnim izdanjem pulena selektora Stojkovića.

 

 

 

 

 

Srbija je odradila izuzetno važan posao pobedom u Oslu. Igraće u elitnoj diviziji, osiguran je baraž za plasman na Prvenstvo Evrope, drugi šešir.

- Srbija ide na pobedu uvek, želi da pokaže atraktivan i napadački fudbal. Napravili smo lepe stvari, zahvaljujući zdravoj grupi igrača koja razume taktičke zamisli. Videli ste neverovatnu solidarnost na terenu i radost posle drugog gola. To mnogo govori - rekao je selektor Dragan Stojković posle utakmice.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Reprezentacija, je napokon reprezentacija ove Srbije, koja je najzad našla svoju fudbalsku dušu u selektoru Stojkoviću, koji dirigentskom palicom, nadahnjuje u prethodnim periodima isfrustrirane igraće koje nisu vodili dunsteri, jer dunster Simonović je na prvom svetskom prvenstvu bio treći (unosio je dušu i emociju u svoje igraće), nego neznalice, koji su posle Antića, kojega je onaj fudbalski Kvazimodo Karadžić uništio kao i reprezentaciju i naš fudbal, vodili naš tim, pa su trebale godine da se oporavimo. Mislim da su svi koji su igrali ne samo sinoć opravdali poverenje Stojkovića. Posebno bih istakao golmana Milinkovića (jedan od zlatnih Novozelanđana), ljudinu od dva i nešto koji je jednostavno hladnokrvno dominirao kod centaršuteva, a i skinuo je dva zicera Harlandu. Dodajmo još da igra nogom i da nije samo golman nego i treći bek. Mislim da su ga komentatori na TV, malo neopravdano zapostavili, jer odbrana u drugoj minuti i u produžetku, obezbedila maksimalnu igru odbrane.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija