• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2022

15:20

MNOGO SKUPA FOTKA! PIKSI uživao pored mora SA NJIM i raspametio ljubitelje fudbala! ! (FOTO)

Informer

Fudbal

MNOGO SKUPA FOTKA! PIKSI uživao pored mora SA NJIM i raspametio ljubitelje fudbala! ! (FOTO)

Podeli vest

Dragan Stojković, selektor fudbalera Srbije, izuzetno emotivno je doživeo pobedu u Norveškoj (2:0). Rešio je Piksi da nakon velikog uspeha uživa u dobrom društvu, pa se video sa velikim prijateljem Dejanom Savićevićem

Piksijevi "Orlovi" su trijumfom protiv Halanda i drugova izborili su plasman u A diviziju Lige nacija, ali i drugi šešir na žrebu za kvalifikacije za EURO 2024. godine.

– Bilo je malih problema u prvih pola sata, što je normalno. Naša pas igra i ideje koje želimo da pokažemo na terenu su kasnije došli do izražaja. Želimo da pokažemo atraktivan i napadački fudbal i u Kataru. Napravili smo lepe stvari zahvaljujući grupi igrača – pričao je Piksi u vidljivo emotivnom stanju, iako se trudio da ostane smiren.

Foto: Starsportphoto

 

Nakon još jednog velikog uspeha, rešio je da se opusti i napuni baterije kako dolikuje, pa je uživao u društvu još jedne žive legende, Dejana Savićevića!

 

 

 

- Posle Osla opuštanje uz more sa velikim prijateljem - napisao je Piksi i oduševio pratioce slikom iz Budve!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija