• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2022

21:30

PAZARCI PIŠU ISTORIJU! Gaćinović o MODERNIZOVANJU i novom USPEHU!

Starsportphoto

Fudbal

PAZARCI PIŠU ISTORIJU! Gaćinović o MODERNIZOVANJU i novom USPEHU!

Podeli vest

Fudbaleri Novog Pazara su još jednim trijumfom zadržali mesto u samom vrhu Superlige Srbije

Pobedom nad lučanskom Mladosti, izabranici Vladimira Gaćinovića su izbili na treće mesto superligaške tabele.

Golovima Andrije Majdevca, Bojice Nikčevića i Nenada Gavrića, Novi Pazar je stigao do osmog trijumfa u sezoni.

- Rekao sam da je meč sezone, tako mislim i sada. Želim rivalu da bude bolji u nastavku prvenstva. Lučane je fudbalska sredine. Bilo je teško, iako smo dobro počeli, pa u istom ritmu nastavili i posle promašenog penala. Uspeli smo da provedemo, ali smo potom izgubili konce na sredini. Stigla je kazna, a do odmora nismo uspeli da uhvatimo ritam - rekao je Gaćinović posle utakmice.

Drugo poluvreme je u potpunosti zadovoljilo trenera Pazaraca, naročito karakter koji su pokazali njegovi puleni.

- Druga priča u nastavku. Izašli smo kako treba, moderno i brzo, sa stalnim napadanjem prostora, organizovano i ofanzivno u tranziciji, uz konstantni pritisak na loptu. Nismo im dali šansu da bilo šta urade. Neretko se ovakve utakmice završe nerešeno jer se često ne iskoriste brojne šanse. Stigla je nagrada, uz možda malo sreće, koju smo zaslužili na nekim prethodnim mečevima, ali je izostala. Nastavili smo tamo gde smo stali, gde smo verujem samo na trenutak prekinuti. Čestitam mojim momcima na izgaranju. Bio je to jedan moderan Novi Pazar - ocenio je Gaćinović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija