• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2022

14:27

ŠOU SERGEJA NA OLIMPIKU! Srbin DVOSTRUKI STRELAC u pobedi Rimljana! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

ŠOU SERGEJA NA OLIMPIKU! Srbin DVOSTRUKI STRELAC u pobedi Rimljana! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Lacija savladali su Speciju sa 4:0 (2:0), u 8. kolu Serije A, dok je meč obeležio dvostruki strelac Sergej Milinković-Savić

Srpski reprezentativac je dva puta nadmudrio golmana Specije Dragovskog, u 62. i 90. minutu, čime je doprineo ubedljivom trijumfu Rimljana.

Već posle prvog dela, bilo je jasno da bodovi ostaju na Olimpiku, pošto su Zakanji u 12. i Romanjoli u finišu poluvremena obezbedili Laciju velikih 2:0.

U nastavku se raspucao Sergej Milinković-Savić, koji je u 62. minutu dotukao nemoćne goste.

Član Orlova je posle sjajne akcije domaćih i asistencije po zemlji Zakanjija, preciznim udarcem savladao golmana Specije Dragovskog.

Poslednji gol postignut je u 90. minutu, a strelac je ponovo bio SMS. Sevnula je kontra domaćih, Hisaj je u praznom prostoru dodao Sergeju u šesnaestercu, koji nije propustio priliku da svojim novim pogotkom postavi konačnih 4:0.

Mogla je pobeda nebesko-plavih da bude i ubedljivija, ali je već na početku meča, u drugom minutu kapiten Ćiro Imobile promašio jedanaesterac.

Na tabeli Serije A, Lacio deli drugo mesto sa Atalantom i Milanom, koji takođe imaju po 17 bodova, dok je Specija na 12. poziciji sa osam bodova.

SERIJA A, 8. kolo

Nedelja

Lacio – Specija 4:0 (2:0)
Zakanji 12, Romanjoli 42, Milinković-Savić 62, 90.
15:00 Sasuolo – Salernitana
15:00 Sampdorija – Monca
15:00 Leće – Kremoneze
18:00 Atalanta – Fiorentina
20:45 Juventus Bolonja

Subota

Napoli – Torino 3:1 (3:1)
Anguisa 6,12, Kvaratskelija 34 – Sanabrija 44
Inter – Roma 1:2 (1:1)
Dimarko 30 – Dibala 39, Smoling 75
Empoli – Milan 1:3 (0:0)
Bajrami 90+2 – Rebić 79, Ture 94, Leao 97

Ponedeljak:
20:45 Verona – Udineze

 

Standings provided by SofaScore

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija