• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

11:33

ITALIJANI OTKRILI DETALJE UGOVORA DEJANA STANKOVIĆA! Evo koliko će zaraditi, čeka ga i bonus, ali pod jednim uslovom!

Starsportphoto

Fudbal

ITALIJANI OTKRILI DETALJE UGOVORA DEJANA STANKOVIĆA! Evo koliko će zaraditi, čeka ga i bonus, ali pod jednim uslovom!

Podeli vest

Dejan Stanković će uskoro biti promovisan u novog trenera Sampdorije, a italijanski mediji prenose detalje ugovora

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković uskoro će na mestu šefa stručnog štaba zameniti Marka Đampaola.

Kako je objavljeno  ugovor će biti potpisan do kraja sezone, uz opciju produžetka do leta 2024. godine.Detalji ugovora otkriveni su u lokalnom izdanju lista Republika. Stankoviću će na ime plate do kraja ove sezone pripasti 700.000 evra. U slučaju da Sampdoriju zadrži u elitnom rangu italijanskog fudbala čeka ga nagrada u visini od 1.100.000 evra.  Ako taj uslov ispuni, Stankovićeva plata za takmičarsku 2023/24 biće uvećana, ali nije obelodanjeno za koliko.

On će debitovati već protiv Bolonje u subotu (20.45), a očekuje se da već tokom dana odradi prvi trening sa ekipom.

Foto: Starsportphoto

 

Dejan Stanković je od decembra 2019. sa Crvenom zvezdom u svom prvom trenerskom angažmanu osvojio tri vezane titule, od čega dve duple krune. Otišao je krajem avgusta posle još jednog neuspelog pokušaja da odvede srpskog prvaka u Ligu šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17