• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2022

10:43

MAĐARI DIVLJALI U BEOGRADU! Policija im je ekspresno očitala lekciju! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

MAĐARI DIVLJALI U BEOGRADU! Policija im je ekspresno očitala lekciju! (VIDEO)

Podeli vest

Crveno-beli će danas od 18.45 (RTS 1, Arena 1 premijum) na "Marakani" dočekati ekipu Ferencvaroš u meču 3. kola grupe G Lige Evrope, a navijali uz Budimpešte napravili su uvertiru pred ovaj duel

Imali su navijači kluba iz Mađarske manji okršaj sa policijiom na Novom Beogradu u sredu veče. Na sreću, sve se brzio završilo, pa organi reda nisu imali mnogo posla.

Na video snimku se vidi da su gosti iz Mađarske bili malo nervozni, nastradala je jedna kanta za smeće, ali to je bilo sve.

Policija je navijače pratila u stopu, pa su vrlo brzo morali da poprave raspoloženje i odustanu od eventualnih planova, koji bi ih skupo koštali. Da nije bilo sukoba sa policijom bez sumnje bi iza rešetaka bili za vreme utakmice na Marakani.

 

 

Trener Milojević, koji je tim preuzeo pre nešto više od mesec dana, kaže da su igrači dobro radili na dvonedeljnoj pauzi, da su se psihički oporavili i da su spremni da pobeđuju.


Ne opterećujem se tabelom grupe H, trenutno mi je u mislima samo da pobedimo Ferencvaroš, pa ćemo onda razmišljati o tabeli. Pripremajući se za meč, video sam da je važno da uradimo sve što je do nas da im skratimo prostor za igru, ali nećemo im prepuštati posed lopte i nećemo im se prilagođavati. To nije u mom, ni u DNK ovog kluba. Naša želja je da budemo aktivni i razmišljamo samo o pobedi - poručio je Miloš Milojević pred utakmicu trećeg kola.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija